Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.
09.09.
Syksy tulee – yllätä pimeä housut nilkoissa!

Tuleeko hetkittäin tunne, että et ole aivan varma mitä edessäsi näkyy? Joudutko jatkuvasti rasittamaan silmiäsi nähdäksesi paremmin? Silmissäsi ei todennäköisesti ole mitään vikaa, mutta on mahdollista, että autosi tai työkoneesi omat valot ovat puutteeliset ja teholtaan riittämättömät.

Meiltä löytyy onneksi ratkaisu tähän(kin) ongelmaan. Monipuolinen valikoima nykyaikaisia huippuvaloja niin lisäkaukovaloiksi, kuin työvaloiksi. Myymälöissämme on kätevät valotelineet, joissa pääset simuloimaan valon tehon ja kuvion sekä tietenkin näkemään tuotteen fyysisesti. 

Katso alla olevilta videoilta muutama esimerkki meidän valikoimasta löytyvistä valoista. Videoiden alapuolelta löydät Raskassarja-ketjun syksyn 2021 valokuvasto -esitteen. Esitteen tuotteet löytyvät luonnollisesti myymälöiden valikoimasta.

 

Maksimoi turvallisuus ja ajomukavuus vielä ennen vuoden pimeintä jaksoa!
28.06.
Dignita AL-100 – Tulevaisuuden alkolukko!

Dignita on kehittänyt Euroopan markkinoille uutta alkolukkoa useita vuosia ja nyt se on saapunut. 

Uuden AL-100 alkolukon ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisesti soveltuvan moderneille ajoneuvoille. AL-100 alkolukolla ei ole vaikutusta liikkeellelähdössä hybridi- ja sähköajoneuvojen vääntömomenttiin, avaimettomiin ajoneuvoihin tai ajoneuvoihin joissa Start-Stop toiminto.

Tässä laitteessa on kaikki edut ja ominaisuudet samassa paketissa, huipputeknologia, helppo asentaa ja nopea käyttää. Yksinkertaisesti alkolukko, jossa on kaikki se mitä käyttäjä toivoo.

Trafin hyväksymä uusien standardien mukaisesti CENELEC EN-50436-1:2014 (valvottu ajo-oikeus) ja EN-50436-2:2014 (kaupallinen käyttö).

• Edistyksellinen suojaus väärinkäytöksille

• Selkeä ilmoitus kalibroinnista ja huollosta

• Suuri muistikapasiteetti: yli 200,000 lokitietoa

• Muistitiedot tallentuvat käsilaitteelle ja ohjausyksikölle

• Yksinkertainen lokitietojen lataus käyttäen Bluetooth -yhteyttä tai yhdistämällä kaapeli

• Käyttäjäystävällinen ohjelmisto alkolukon asetuksien hallintaan

• Testattu ja hyväksytty uusimpien CENELEC standardien mukaisesti | EN- 50436-1 ja -2

• Käyttölämpötila: −40°C – +85°C

• Alkolukon lämpenemisaika aktivoituu, kun ajoneuvon lukitus avataan (esim. oven avaus)

• Nopeasti valmis testaukseen ja nopea reagointiaika

• Valmis yhdistettäväksi CAN -väylään

• Valmis yhdistettäväksi GPS laitteeseen ja kameraan

• Soveltuu kaikille ajoneuvotyypeille

 

Korkeus: 135 mm
Leveys: 60 mm
Syvyys: 28 mm
Paino: 130 g

Uuden Dignita AL-100 alkolukon saat Pekantilta Oulusta valmiiksi asennettuna. Soita meille tai lähetä sähköpostia, niin varataan sinulle sopiva aika!

31.03.
PEKANT-YHTIÖT LAAJENTAA KEMPELEESEEN!

PEKANT-YHTIÖIHIN KUULUVA OULUN JARRUHUOLTO OY OSTAA KEMPELEEN AUTOKLINIKKA OY:N LIIKETOIMINNAN

 

Oululainen raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus-, katsastus- sekä varaosapalveluja tuottava Oulun Jarruhuolto Oy on ostanut Kempeleen Autoklinikka Oy:n liiketoiminnan 31.3.2021 päivätyllä kauppakirjalla. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista. Liiketoimintakaupan tarkoituksena on tukea jo olemassa olevia ja kattavia huolto- ja korjauspalveluja sekä laajentaa toiminta-aluetta. Kaupan myötä Oulun Jarruhuollon toiminta jatkuu edelleen myös nykyisissä toimitiloissa Kuutamotie 5:ssä.

Oulun Jarruhuolto Oy kuuluu Pekant-yhtiöihin ja on Pekant Oy:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Pekantilla on toimintaa Oulun lisäksi Liedossa. Kaupan myötä Pekant-yhtiöissä työskentelee yhteensä hieman vajaa 60 raskaan ajoneuvokaluston ammattilaista.

Koronasta huolimatta katseet eteenpäin

Liiketoimintakaupan myötä asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempi palvelu Pohjois-Pohjanmaan talousalueella. Asiakkaille tämä merkitsee käytännössä huoltojen ja korjauksien osalta nopeampaa saatavuutta sekä palveluvalikoiman laajentumista entisestään. Pekantin tavoitteena on olla alueensa markkinajohtaja ja asiakkaidensa ensisijainen valinta raskaiden ajoneuvojen korjaamo- ja varaosatarpeissa.

Oulun Jarruhuolto Oy:n toimitusjohtaja Leo Juutinen tyytyväinen toteutuneeseen kauppaan: ”Pekantin perustamisesta vuonna 2006 lähtien yhtiömme missiona on ollut pitää asiakkaidemme pyörät pyörimässä ja kaluston liikenteessä, tienaamassa omistajalleen. Tämä yrityskauppa tukee strategiaamme monipuolisesta palveluvalikoimasta ja asiakkaan kaluston kerralla kuntoon saattamisesta. Asiakkaille on tarjota entistä monipuolisempi palveluvalikoima ja nopeampi vasteaika. Haluamme myös edelleen jatkaa yhteiskunnallisestikin merkittävää yhteistyötä Puolustusvoimien kanssa sekä pitää työpaikat pohjoisessa.” 

Palveluvalikoima monipuolistuu entisestään

Oulun Jarruhuolto on profiloitunut vahvaksi säiliöpuolen jälkimarkkinoiden osaajaksi Pohjois-Pohjanmaalla. Koeponnistuksia eli säiliötarkastuksia tehdään niin kuljetus- kuin konttikalustoonkin. Kempeleen Autoklinikalta siirtyvä monipuolinen osaaminen huolloissa, korjauksissa, katsastuspalvelussa sekä maalaus- ja muutostöissä auttaa Pekant-yhtiöitä palvelemaan asiakkaita entistä laajemmalla skaalalla. 

”Palveluvalikoima laajenee entisestään ja auttaa meitä kohti tavoitettamme olla alueemme johtava ja monipuolisin toimija”, myyntijohtaja Jari Kolehmainen kommentoi.

Kempeleen Autoklinikka Oy keskittyy jatkossa ajoneuvojen ja perävaunujen maahantuontiin ja myyntiin. Yrittäjä Tero Meriruokon mukaan hänen omat voimavaransa kehittää yksin korjaamotoimintaa tulivat vastaan. ”Korjaamo- ja varaosatoiminnat vaativat jatkuvaa toiminnan kehittämistä, kun asiakkaiden kalusto päivittyy ja monipuolistuu. Yksinäni en tähän olisi enää pystynyt ja olen iloinen, että Pekantin leveämmät hartiat jatkavat laadukasta korjaamo- ja varaosatoimintaa. Yhteistyössä lähdemme kehittämään kokonaispalvelua asiakkaille, kun itse keskityn kaluston myyntiin ja Pekantin yhtiöt hoitaa huollot, korjaukset, katsastuspalvelun ja varaosamyynnin.”

Pekant Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä 17 eri paikkakunnalla. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Raskassarja-ketjun monimerkkikorjaamot huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Leo Juutinen, p. 0400 324 551

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen, p. 0400 681 250

Tero Meriruoko, p. 044 734 5676

15.12.
Pekant Lieto Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Pekant Lieto Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Jari Kuusela ovat sopineet, että Kuusela jättää toimitusjohtajan tehtävänsä. Jari Kuusela on toiminut yrityksen toimitusjohtajana vuoden 2013 kesäkuun alusta lähtien.

Pekant Lieto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi hallitus on nimittänyt Antti Typön. Typpö on toiminut yhtiössä korjaamopäällikkönä kesäkuusta 2013 alkaen ja hänellä on monipuolinen ja vuosikymmenien kokemus raskaan kaluston alalta.

-Haluan kiittää hallituksen puolesta Kuuselan työpanosta yrityksemme hyväksi. Tämä ratkaisu on lopulta molempia osapuolia tyydyttävä ja Kuusela voi jatkossa keskittyä kehittämään oman kuljetusliikkeensä toimintaa. Yhtiön kannalta haluan nähdä toimitusjohtajan vaihtumisen myös mahdollisuutena ottaa seuraava askel kehityksessä, hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen kommentoi.

-Strategian toimeenpano, operatiivisen tehokkuuden varmistaminen sekä asiakaslähtöisen ja osallistavan toimintakulttuurin vahvistaminen ovat uuden toimitusjohtajan tärkeimmät prioriteetit, Juutinen jatkaa.

 

Pekant Lieto Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä 17 eri paikkakunnalla. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamot huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin. Pekantilla on korjaamo ja varasosamyymälä Liedon lisäksi Oulussa.

Lisätietoja: hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen, p. 0400 681 250

04.11.
Pekant Lieto hakee raskaan kaluston mekaanikkoa!

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKO – ETSIMME JUURI SINUA!

 
 
Pekant Lieto Oy on vuonna 2013 perustettu raskaan ajoneuvokaluston korjaus-, huolto-, katsastus- sekä varaosapalveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsee Liedossa, Avantin teollisuusalueella loistavien kulkuyhteyksien varrella. Pekant Lieto kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamomme huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin.
 
Haemme Liedon korjaamollemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista raskaan kaluston mekaanikkoa.
 
Raskaan kaluston mekaanikkona työtehtäväsi ovat monipuoliset. Toimenkuvana voi olla mm. katsastustarkastukset, jarruremontit, sähkö-, paineilma- ja jousitustyöt yms. huollot ja korjaukset. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen.
 
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Hakijalla toivotaan olevan työkokemusta alalta joitain vuosia. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne, työmoraali, joustavuus ja pää pitää olla kunnossa työntekoa kohtaan. Työ on likaista, raskasta, eikä aina pulkkamäkeä. Tekijät tietää.
 
Työ alkaa heti vakuuttavan tekijän löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/työehtosopimuksen mukaan.
 
Tukenasi on alan johtavat tuotteet sekä vahva organisaatio. Tarjoamme haastavan, mutta monipuolisen työpaikan, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Työnantajana olemme luotettava ja tuemme henkilöstömme osaamista tarjoamalla hyvät koulutusmahdollisuudet. Toiminnassamme korostuu yhdessä tekeminen, joka takaa motivoivan työilmapiirin.
 
Voit hakea tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@pekant.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pekant Lieto Oy:n toimitusjohtaja Antti Typpö, p. 040 527 4497 tai antti.typpo@pekant.fi.
02.10.
Pekant – Raskaan kaluston ammattilainen!

 

Ymmärrämme, kuinka kallista on seisottaa rekkaa, ja kuinka yllättävä kaluston korjaustarve konkretisoituu kassassa ja ajojärjestelijän ylimääräisenä työnä. Me olemme olemassa sen vuoksi, että arkesi sujuisi suunnitellusti ja kalustosi olisi tekemässä tehtäväänsä. Tienaamassa. Tätä työtä olemme toteuttaneet ketterästi vuodesta 2007. Nyt jo toisessa polvessa. Ketteryys tarkoittaa meillä pitkiä aukioloaikoja, kalustokorjausta ilman merkkisidosta, 20 000 varaosaa hyllyssä, sekä katsastuspalvelua tuo-vie -periaatteella. Korjaamme, huollamme ja katsastamme samalla hyväksi havaitulla toimintatavalla raskasta kalustoa Oulun ja Liedon toimipisteissä yhteensä n. 50 ammattilaisen voimin.

Voit olla varma, että huippuosaava henkilökuntamme on varustettu viimeisimmällä tiedolla ja välineillä sekä tinkimättömällä asenteella. Koulutus, kokemuspankki ja modernit välineet auttavat sinua asiakkaanamme. Voit olla huoletta, sillä huoltamamme tai korjaamamme kalusto lähtee meiltä kuskille turvallisena ja teknisesti iskukykyisenä minimoiduilla seisokkitunneilla. Asenteemme on alusta asti ollut, että lunastamme jokaisella työllä seuraavan työn. Ei siis määräaikaisia huoltosopimuksia, vaan teemme mahdollisimman nopeasti parasta mahdollista jälkeä – pohjoisen toimintaolosuhteet tuntien. Onneksemme asiantuntemuksemme ja asenteemme on palkittu uusilla töillä ja jatkuvilla asiakassuhteilla. Vakaa kasvu ei kuitenkaan meitä ylpistä, vaan annamme asiakkaamme päättää työmme tason ja teemmekö hänelle seuraavan raskaan kaluston huollon, korjauksen tai katsastamisen.

15.09.
Raskassarja-ketjun valokuvasto syksylle 2020 on ilmestynyt!

 

Syksy tuli ja illat pimeni. Nyt valokaupoille lähimpään Raskassarja-liikkeeseen tai suorinta tietä Raskassarjan verkkokauppaan

 

Valoja löytyy laidasta laitaan ja keulasta perään.

 

 

Raskassarja valokuvasto on ilmestynyt, pääset tutustumaan siihen alla olevan kuvan kautta. Kuvaston hinnat ovat voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

12.08.
Turvaa liike ja toiminta. Nyt on aika huoltaa perävaunu.

Eiköhän pidetä huolta, että annetaan epäammattilaisten tuottaa jokasyksyinen otsikko ”Talvi yllätti autoilijat.” Nupit ja kuskithan ovat helpommin framilla huoltohommassa, joten ennakoidaan syksyn pimeitä ja talven sääoloja huoltamalla perävaunutkin kuntoon nyt.

Liiketoimintaa ilman yllättäviä kulupiikkejä

Ennakoivalla huollolla saadaan kaluston käyttökustannuksissa esiintyvät korkeat kulupiikit vältettyä. Tämä tarkoittaa liiketoiminnassa hyvää ennustettavuutta ja yllättävien kulujen minimointia, sekä mielekkään työskentelyn toimivalla kalustolla. Ennakoivalla suunnittelulla olet kuskin paikalla, etkä huoltamattoman tekniikan sanelema matkustaja.

Perävaunun korjaus ja huolto

Nyt ajankohtaista tarkistaa ja tarvittaessa huoltaa:

🛑 Valot, myös työvalot

🛑 ABS/EBS-järjestelmät

🛑 Alustan ja jarrujen kunto: jarruille dynamometritarkastus, joka on ainoa luotettava tapa selvittää jarrujen toiminta.
Tähän yhdistämällä silmämääräisen tarkastuksen, saadaan luotettava kuva jarrujen toiminnasta. Samalla on hyvä tarkastaa alustan kunto myös muilta osin.

🛑 Laakerit: laakerirasvat kannattaa uusia 1-2 vuoden välein, jolloin laakereiden kunto voidaan todeta luotettavasti.

🛑 Perävaunun suuntaus: suuntauksella varmistat kaluston hyvän kunnon ja säästät mm. renkaiden, polttoaineen ja vetolaitteiden ylläpitokuluissa. Tehtävä kahden vuoden välein, tai aina kun akseleita tai sen kiinnitysrakenteita käytetään auki

🛑 Lisäksi:

  • Rasvaus, halvinta huoltoa!
  • Ilmajärjestelmän kondenssiveden tyhjennys.
  • Myös erilaisten päällirakenteiden huollot ja tarkastukset.

Ketterä palvelumme sisältää:

  • Huolloissa ilmenneiden vikojen korjaus heti huollon yhteydessä.
  • Laajasti varaosia heti hyllystä, myös päällirakenteisiin.
  • Huollon, korjauksen ja varaosien lisäksi myös pesut ja katsastukset.
  • Laajasti myös renkaita asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan, uusimpana mm. Nokian renkaat.
  • Pitkät aukioloajat, mutta lyhyet toimitusajat.

Raskaan kaluston ammattilainen valmiina

Ennakoi, säästä, hallitse toimintaa. Yksi klikkaus ja ammattilainen hoitaa huollon: 

Perävaunun korjaus
Tuo perävaunu huoltoon
27.05.
8 vinkkiä raskaan kaluston kesähuoltoon – lataa ilmainen opas!

Tarkista itse, säästät — Lataa kesähuoltamisen opas! Oppaan lataaminen ei maksa mitään, etkä sitoudu mihinkään. Toimiva kalusto ja turvallisuus on yhteinen asia.

Lataa raksnaan kaluston kesähuolto opas!

Ilmastoinnin toiminta heikkenee huomaamatta ajan ja ajojen myötä. Kesällä ajaminen on mukavampaa, kun ilmastointi toimii, eikä auto tunnu tukalalta tai tuoksahda omituiselta.

Takalaitanostimen öljymäärän tarkastus kannattaa
suorittaa nostimen ollessa ala-asennossa. Näin
sylintereissä oleva öljy palaa säiliöön, ja määrä
voidaan tarkastaa.

Säiliö tulisi olla lähes täynnä, pieni ilmatila pitää silti jäädä. Tarkasta myös miltä öljyn väri näyttää. Öljyn sekaan pääsee usein ajan saatossa vettä, ja silloin öljy on suositeltavaa vaihtaa ja järjestelmä huuhdella uudella öljyllä.

Urasyvyydet: Takalaitanostimen öljymäärän tarkastus kannattaa suorittaa nostimen ollessa ala-asennossa. Näin sylintereissä oleva öljy palaa säiliöön, ja määrä voidaan tarkastaa.

09.05.
Pekant Oy ostaa Oulun Jarruhuolto Oy:n koko osakekannan

Oululainen raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus-, katsastus- sekä varaosapalveluja tuottava Pekant Oy on ostanut Oulun Jarruhuolto Oy:n koko osakekannan 8.5.2020 päivätyllä kauppakirjalla. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista. Yrityskaupan tarkoituksena on tukea jo olemassa olevia ja kattavia huolto- ja korjauspalveluja hyödyntämällä Oulun Jarruhuollon erikoisosaamista erityisesti säiliöautojen ja säiliöiden tarkastuksissa. Yritykset eivät fuusioidu, joten yrityskaupan myötä Oulun Jarruhuollon toiminta jatkuu edelleen itsenäisenä yhtiönä nykyisissä toimitiloissa Kuutamotie 5:ssä.

Vahva sijoitus tulevaisuuteen

Yrityskaupan seurauksena asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempi palvelu Oulun talousalueella. Asiakkaille tämä merkitsee käytännössä huoltojen ja korjauksien osalta nopeampaa saatavuutta sekä palveluvalikoiman laajentumista entisestään. Pekantin tavoitteena on olla markkinajohtaja ja asiakkaidensa ensisijainen valinta raskaiden ajoneuvojen korjaamo- ja varaosatarpeissa.

Pekant Oy:n toimitusjohtaja Leo Juutinen kommentoi yrityskauppaa seuraavasti: ” Koronapandemiasta ja sen luomasta epävarmuudesta huolimatta päätimme investoida voimakkaasti tulevaisuuteen. Pekantin perustamisesta vuonna 2006 lähtien yhtiömme missiona on ollut pitää asiakkaidemme pyörät pyörimässä ja kaluston liikenteessä, tienaamassa omistajalleen. Tämä yrityskauppa tukee strategiaamme monipuolisesta palveluvalikoimasta ja asiakkaan kaluston kerralla kuntoon saattamisesta. Haluamme jatkaa yhteiskunnallisestikin merkittävää yhteistyötä Puolustusvoimien kanssa sekä pitää työpaikat täällä Oulussa. Eeron siirtyessä ansaitulle eläkkeelle me tulemme jatkamaan hänen hyvää työtään ja parannamme omia palveluitamme entisestään.”

Tuloksena on asiakkaita hyödyttävä yrityskauppa

Oulun Jarruhuolto on profiloitunut vahvaksi säiliöpuolen jälkimarkkinoiden osaajaksi Pohjois-Pohjanmaalla. Koeponnistuksia eli säiliötarkastuksia tehdään niin kuljetus- kuin konttikalustoonkin.

”Oulun Jarruhuollon henkilökunnan vahva osaaminen etenkin säiliöiden ja säiliöautojen puolelta auttaa meitä kohti tavoitettamme olla alamme johtava ja monipuolisin toimija Suomessa. Saimme lisäksi joukkoomme aivan huippuosaajan, kun Jari Kolehmainen liittyy Oulun Jarruhuollon vahvuuteen Nordic Tank Oy:stä. Jarilla on erittäin merkittävä kokemus raskaan kaluston metalli- ja säiliöpuolelta sekä päällirakentamisesta. Jari on oikea hitsauspuolen raskassarjalainen ja parempaa miestä emme olisi tähän pestiin voineet saada! Hän tulee vastaamaan Oulun Jarruhuollon kenttätyöstä eli koko korjaamoliiketoiminnasta.”

Oulun Jarruhuolto Oy:n eläkkeelle siirtyvä perustaja Eero Sutinen on tyytyväinen kaupan syntyyn: ”Haluan kiittää kaikkia asiakkaitani luottamuksesta ja uskollisuudesta toimintaamme vuosien ajan. Uskon entisen yritykseni jäävän osaaviin ja luotettaviin käsiin!”

Pekant Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä 17 eri paikkakunnalla. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamot huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin. Pekantilla on korjaamo ja varasosamyymälä Oulun lisäksi Liedossa.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Leo Juutinen, p. 0400 324 551

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen, p. 0400 681 250

Eero Sutinen, p. 040 646 9333

https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1