07.03.
Haemme työntekijöitä Lietoon!

Pekant Lieto Oy on vuonna 2013 perustettu raskaan ajoneuvokaluston korjaus-, huolto-, katsastus- sekä varaosapalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakaskunnallemme erittäin monipuolisen palveluvalikoiman ajoneuvon merkkiin tai malliin katsomatta. Toimipisteemme sijaitsee Liedossa, Avantin teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haemme Liedon korjaamollemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

RASKAANKALUSTON ASENTAJAA

Tulet toimimaan osana ammattitaitoista korjaamotiimiämme. Odotamme Sinun olevan vastuuntuntoinen, ahkera, oma-aloitteinen ja loogisen ongelman ratkaisukyvyn omaava työntekijä. Edellytämme Sinulta aiempaa kokemusta raskaan kaluston asentajan tehtävistä, mutta koulutamme myös valitsemamme henkilön työhönsä. Teknisen sanaston hallinta englannin, viron, venäjän tai ruotsin kielellä katsotaan eduksi. Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisessa monimerkkiympäristössä.

 

Lisäksi haemme Liedon myymäläämme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

RASKAANKALUSTON VARAOSAMYYJÄÄ

Tulet toimimaan osana ammattitaitoista myymälätiimiämme. Odotamme Sinun olevan vastuuntuntoinen, ahkera, oma-aloitteinen ja loogisen ongelman ratkaisukyvyn omaava työntekijä. Edellytämme Sinulta aiempaa kokemusta raskaan kaluston varaosamyyjän tehtävistä, mutta koulutamme myös valitsemamme henkilön työhönsä. Teknisen sanaston hallinta englannin, viron, venäjän tai ruotsin kielellä katsotaan eduksi. Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisessa monimerkkiympäristössä.

 

Voit hakea haluamaasi tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen info@pekant.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekant Lieto Oy:n toimitusjohtaja Jari Kuusela, p. 040 867 8770 tai jari.kuusela@pekant.fi.

30.11.
Uusi palvelu Oulun Pekantilta: Akselistojen suuntauksien tarkastukset!

27.09.
RASKASSARJA-päivä 29.9.2017 Oulussa ja Liedossa!

Raskassarja-ketjun joka syksyinen tapahtumapäivä perjantaina 29.9.2017 Oulun ja Liedon toimipisteissä. 

Huipputarjoukset voimassa koko päivän sekä lounastarjoilu klo 10-14 välisenä aikana. Kahvipannu kuumana koko päivän, tietenkin!

Lisäksi ajoneuvojen jauhesammuttimien tarkastukset klo 08.00-16.00 välisenä aikana VELOITUKSETTA.

Paikan päällä on myös myyntiedustajia esittelemässä tuotteitaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Oulu | Pikkukiventie 5, 90620 Oulu

Lieto | Eteläkaari 2, 21420 Lieto

(klikkaamalla osoitetta pääset karttasovellukseen, jonka avulla voit selvittää reitin toimipisteeseen)

 

Voit lukea viimeisimmän sähköisen uutiskirjeemme täältä.

10.08.
Pekant-Osaratas Oy:n omistus muuttuu

Pekant-Osaratas Oy:n omistajayritykset Pekant Oy ja Osa-Ratas Oy ovat yhteisymmärryksessä päättäneet, että Pekant Oy vetäytyy pois omistuksesta. Näin ollen Osa-Ratas Oy jatkaa Kemissä toimintaa.

Osa-Ratas Oy toimii Torniossa ja Kemi on luonnollisesti lähellä heidän toimialuettaan. Toimitusjohtajana Kemissä jatkaa Matti Porkola. Osakekauppa on tänään 10.8.2017 allekirjoitettu, joten muutos astuu voimaan välittömästi.

Pekant-Osaratas Oy:n nimi tulee muuttumaan 31.12.2017 mennessä Osaratas Kemi Oy:ksi.

Lisätietoja antavat:

Pekant Oy:n toimitusjohtaja Pekka Juutinen, p. 020 728 9810
Osa-Ratas Oy:n toimitusjohtaja Tomi Konola, p. 040 564 5335