Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.
31.03.
PEKANT-YHTIÖT LAAJENTAA KEMPELEESEEN!

PEKANT-YHTIÖIHIN KUULUVA OULUN JARRUHUOLTO OY OSTAA KEMPELEEN AUTOKLINIKKA OY:N LIIKETOIMINNAN

 

Oululainen raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus-, katsastus- sekä varaosapalveluja tuottava Oulun Jarruhuolto Oy on ostanut Kempeleen Autoklinikka Oy:n liiketoiminnan 31.3.2021 päivätyllä kauppakirjalla. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista. Liiketoimintakaupan tarkoituksena on tukea jo olemassa olevia ja kattavia huolto- ja korjauspalveluja sekä laajentaa toiminta-aluetta. Kaupan myötä Oulun Jarruhuollon toiminta jatkuu edelleen myös nykyisissä toimitiloissa Kuutamotie 5:ssä.

Oulun Jarruhuolto Oy kuuluu Pekant-yhtiöihin ja on Pekant Oy:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Pekantilla on toimintaa Oulun lisäksi Liedossa. Kaupan myötä Pekant-yhtiöissä työskentelee yhteensä hieman vajaa 60 raskaan ajoneuvokaluston ammattilaista.

Koronasta huolimatta katseet eteenpäin

Liiketoimintakaupan myötä asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempi palvelu Pohjois-Pohjanmaan talousalueella. Asiakkaille tämä merkitsee käytännössä huoltojen ja korjauksien osalta nopeampaa saatavuutta sekä palveluvalikoiman laajentumista entisestään. Pekantin tavoitteena on olla alueensa markkinajohtaja ja asiakkaidensa ensisijainen valinta raskaiden ajoneuvojen korjaamo- ja varaosatarpeissa.

Oulun Jarruhuolto Oy:n toimitusjohtaja Leo Juutinen tyytyväinen toteutuneeseen kauppaan: ”Pekantin perustamisesta vuonna 2006 lähtien yhtiömme missiona on ollut pitää asiakkaidemme pyörät pyörimässä ja kaluston liikenteessä, tienaamassa omistajalleen. Tämä yrityskauppa tukee strategiaamme monipuolisesta palveluvalikoimasta ja asiakkaan kaluston kerralla kuntoon saattamisesta. Asiakkaille on tarjota entistä monipuolisempi palveluvalikoima ja nopeampi vasteaika. Haluamme myös edelleen jatkaa yhteiskunnallisestikin merkittävää yhteistyötä Puolustusvoimien kanssa sekä pitää työpaikat pohjoisessa.” 

Palveluvalikoima monipuolistuu entisestään

Oulun Jarruhuolto on profiloitunut vahvaksi säiliöpuolen jälkimarkkinoiden osaajaksi Pohjois-Pohjanmaalla. Koeponnistuksia eli säiliötarkastuksia tehdään niin kuljetus- kuin konttikalustoonkin. Kempeleen Autoklinikalta siirtyvä monipuolinen osaaminen huolloissa, korjauksissa, katsastuspalvelussa sekä maalaus- ja muutostöissä auttaa Pekant-yhtiöitä palvelemaan asiakkaita entistä laajemmalla skaalalla. 

”Palveluvalikoima laajenee entisestään ja auttaa meitä kohti tavoitettamme olla alueemme johtava ja monipuolisin toimija”, myyntijohtaja Jari Kolehmainen kommentoi.

Kempeleen Autoklinikka Oy keskittyy jatkossa ajoneuvojen ja perävaunujen maahantuontiin ja myyntiin. Yrittäjä Tero Meriruokon mukaan hänen omat voimavaransa kehittää yksin korjaamotoimintaa tulivat vastaan. ”Korjaamo- ja varaosatoiminnat vaativat jatkuvaa toiminnan kehittämistä, kun asiakkaiden kalusto päivittyy ja monipuolistuu. Yksinäni en tähän olisi enää pystynyt ja olen iloinen, että Pekantin leveämmät hartiat jatkavat laadukasta korjaamo- ja varaosatoimintaa. Yhteistyössä lähdemme kehittämään kokonaispalvelua asiakkaille, kun itse keskityn kaluston myyntiin ja Pekantin yhtiöt hoitaa huollot, korjaukset, katsastuspalvelun ja varaosamyynnin.”

Pekant Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä 17 eri paikkakunnalla. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Raskassarja-ketjun monimerkkikorjaamot huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Leo Juutinen, p. 0400 324 551

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen, p. 0400 681 250

Tero Meriruoko, p. 044 734 5676

15.12.
Pekant Lieto Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Pekant Lieto Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Jari Kuusela ovat sopineet, että Kuusela jättää toimitusjohtajan tehtävänsä. Jari Kuusela on toiminut yrityksen toimitusjohtajana vuoden 2013 kesäkuun alusta lähtien.

Pekant Lieto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi hallitus on nimittänyt Antti Typön. Typpö on toiminut yhtiössä korjaamopäällikkönä kesäkuusta 2013 alkaen ja hänellä on monipuolinen ja vuosikymmenien kokemus raskaan kaluston alalta.

-Haluan kiittää hallituksen puolesta Kuuselan työpanosta yrityksemme hyväksi. Tämä ratkaisu on lopulta molempia osapuolia tyydyttävä ja Kuusela voi jatkossa keskittyä kehittämään oman kuljetusliikkeensä toimintaa. Yhtiön kannalta haluan nähdä toimitusjohtajan vaihtumisen myös mahdollisuutena ottaa seuraava askel kehityksessä, hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen kommentoi.

-Strategian toimeenpano, operatiivisen tehokkuuden varmistaminen sekä asiakaslähtöisen ja osallistavan toimintakulttuurin vahvistaminen ovat uuden toimitusjohtajan tärkeimmät prioriteetit, Juutinen jatkaa.

 

Pekant Lieto Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä 17 eri paikkakunnalla. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamot huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin. Pekantilla on korjaamo ja varasosamyymälä Liedon lisäksi Oulussa.

Lisätietoja: hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen, p. 0400 681 250

04.11.
Pekant Lieto hakee raskaan kaluston mekaanikkoa!

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKO – ETSIMME JUURI SINUA!

 
 
Pekant Lieto Oy on vuonna 2013 perustettu raskaan ajoneuvokaluston korjaus-, huolto-, katsastus- sekä varaosapalveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsee Liedossa, Avantin teollisuusalueella loistavien kulkuyhteyksien varrella. Pekant Lieto kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamomme huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin.
 
Haemme Liedon korjaamollemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista raskaan kaluston mekaanikkoa.
 
Raskaan kaluston mekaanikkona työtehtäväsi ovat monipuoliset. Toimenkuvana voi olla mm. katsastustarkastukset, jarruremontit, sähkö-, paineilma- ja jousitustyöt yms. huollot ja korjaukset. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen.
 
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Hakijalla toivotaan olevan työkokemusta alalta joitain vuosia. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne, työmoraali, joustavuus ja pää pitää olla kunnossa työntekoa kohtaan. Työ on likaista, raskasta, eikä aina pulkkamäkeä. Tekijät tietää.
 
Työ alkaa heti vakuuttavan tekijän löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/työehtosopimuksen mukaan.
 
Tukenasi on alan johtavat tuotteet sekä vahva organisaatio. Tarjoamme haastavan, mutta monipuolisen työpaikan, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Työnantajana olemme luotettava ja tuemme henkilöstömme osaamista tarjoamalla hyvät koulutusmahdollisuudet. Toiminnassamme korostuu yhdessä tekeminen, joka takaa motivoivan työilmapiirin.
 
Voit hakea tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@pekant.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pekant Lieto Oy:n toimitusjohtaja Antti Typpö, p. 040 527 4497 tai antti.typpo@pekant.fi.
02.10.
Pekant – Raskaan kaluston ammattilainen!

 

Ymmärrämme, kuinka kallista on seisottaa rekkaa, ja kuinka yllättävä kaluston korjaustarve konkretisoituu kassassa ja ajojärjestelijän ylimääräisenä työnä. Me olemme olemassa sen vuoksi, että arkesi sujuisi suunnitellusti ja kalustosi olisi tekemässä tehtäväänsä. Tienaamassa. Tätä työtä olemme toteuttaneet ketterästi vuodesta 2007. Nyt jo toisessa polvessa. Ketteryys tarkoittaa meillä pitkiä aukioloaikoja, kalustokorjausta ilman merkkisidosta, 20 000 varaosaa hyllyssä, sekä katsastuspalvelua tuo-vie -periaatteella. Korjaamme, huollamme ja katsastamme samalla hyväksi havaitulla toimintatavalla raskasta kalustoa Oulun ja Liedon toimipisteissä yhteensä n. 50 ammattilaisen voimin.

Voit olla varma, että huippuosaava henkilökuntamme on varustettu viimeisimmällä tiedolla ja välineillä sekä tinkimättömällä asenteella. Koulutus, kokemuspankki ja modernit välineet auttavat sinua asiakkaanamme. Voit olla huoletta, sillä huoltamamme tai korjaamamme kalusto lähtee meiltä kuskille turvallisena ja teknisesti iskukykyisenä minimoiduilla seisokkitunneilla. Asenteemme on alusta asti ollut, että lunastamme jokaisella työllä seuraavan työn. Ei siis määräaikaisia huoltosopimuksia, vaan teemme mahdollisimman nopeasti parasta mahdollista jälkeä – pohjoisen toimintaolosuhteet tuntien. Onneksemme asiantuntemuksemme ja asenteemme on palkittu uusilla töillä ja jatkuvilla asiakassuhteilla. Vakaa kasvu ei kuitenkaan meitä ylpistä, vaan annamme asiakkaamme päättää työmme tason ja teemmekö hänelle seuraavan raskaan kaluston huollon, korjauksen tai katsastamisen.

15.09.
Raskassarja-ketjun valokuvasto syksylle 2020 on ilmestynyt!

 

Syksy tuli ja illat pimeni. Nyt valokaupoille lähimpään Raskassarja-liikkeeseen tai suorinta tietä Raskassarjan verkkokauppaan

 

Valoja löytyy laidasta laitaan ja keulasta perään.

 

 

Raskassarja valokuvasto on ilmestynyt, pääset tutustumaan siihen alla olevan kuvan kautta. Kuvaston hinnat ovat voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

12.08.
Turvaa liike ja toiminta. Nyt on aika huoltaa perävaunu.

Eiköhän pidetä huolta, että annetaan epäammattilaisten tuottaa jokasyksyinen otsikko ”Talvi yllätti autoilijat.” Nupit ja kuskithan ovat helpommin framilla huoltohommassa, joten ennakoidaan syksyn pimeitä ja talven sääoloja huoltamalla perävaunutkin kuntoon nyt.

Liiketoimintaa ilman yllättäviä kulupiikkejä

Ennakoivalla huollolla saadaan kaluston käyttökustannuksissa esiintyvät korkeat kulupiikit vältettyä. Tämä tarkoittaa liiketoiminnassa hyvää ennustettavuutta ja yllättävien kulujen minimointia, sekä mielekkään työskentelyn toimivalla kalustolla. Ennakoivalla suunnittelulla olet kuskin paikalla, etkä huoltamattoman tekniikan sanelema matkustaja.

Perävaunun korjaus ja huolto

Nyt ajankohtaista tarkistaa ja tarvittaessa huoltaa:

🛑 Valot, myös työvalot

🛑 ABS/EBS-järjestelmät

🛑 Alustan ja jarrujen kunto: jarruille dynamometritarkastus, joka on ainoa luotettava tapa selvittää jarrujen toiminta.
Tähän yhdistämällä silmämääräisen tarkastuksen, saadaan luotettava kuva jarrujen toiminnasta. Samalla on hyvä tarkastaa alustan kunto myös muilta osin.

🛑 Laakerit: laakerirasvat kannattaa uusia 1-2 vuoden välein, jolloin laakereiden kunto voidaan todeta luotettavasti.

🛑 Perävaunun suuntaus: suuntauksella varmistat kaluston hyvän kunnon ja säästät mm. renkaiden, polttoaineen ja vetolaitteiden ylläpitokuluissa. Tehtävä kahden vuoden välein, tai aina kun akseleita tai sen kiinnitysrakenteita käytetään auki

🛑 Lisäksi:

 • Rasvaus, halvinta huoltoa!
 • Ilmajärjestelmän kondenssiveden tyhjennys.
 • Myös erilaisten päällirakenteiden huollot ja tarkastukset.

Ketterä palvelumme sisältää:

 • Huolloissa ilmenneiden vikojen korjaus heti huollon yhteydessä.
 • Laajasti varaosia heti hyllystä, myös päällirakenteisiin.
 • Huollon, korjauksen ja varaosien lisäksi myös pesut ja katsastukset.
 • Laajasti myös renkaita asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan, uusimpana mm. Nokian renkaat.
 • Pitkät aukioloajat, mutta lyhyet toimitusajat.

Raskaan kaluston ammattilainen valmiina

Ennakoi, säästä, hallitse toimintaa. Yksi klikkaus ja ammattilainen hoitaa huollon: 

Perävaunun korjaus
Tuo perävaunu huoltoon
27.05.
8 vinkkiä raskaan kaluston kesähuoltoon – lataa ilmainen opas!

Tarkista itse, säästät — Lataa kesähuoltamisen opas! Oppaan lataaminen ei maksa mitään, etkä sitoudu mihinkään. Toimiva kalusto ja turvallisuus on yhteinen asia.

Lataa raksnaan kaluston kesähuolto opas!

Ilmastoinnin toiminta heikkenee huomaamatta ajan ja ajojen myötä. Kesällä ajaminen on mukavampaa, kun ilmastointi toimii, eikä auto tunnu tukalalta tai tuoksahda omituiselta.

Takalaitanostimen öljymäärän tarkastus kannattaa
suorittaa nostimen ollessa ala-asennossa. Näin
sylintereissä oleva öljy palaa säiliöön, ja määrä
voidaan tarkastaa.

Säiliö tulisi olla lähes täynnä, pieni ilmatila pitää silti jäädä. Tarkasta myös miltä öljyn väri näyttää. Öljyn sekaan pääsee usein ajan saatossa vettä, ja silloin öljy on suositeltavaa vaihtaa ja järjestelmä huuhdella uudella öljyllä.

Urasyvyydet: Takalaitanostimen öljymäärän tarkastus kannattaa suorittaa nostimen ollessa ala-asennossa. Näin sylintereissä oleva öljy palaa säiliöön, ja määrä voidaan tarkastaa.

09.05.
Pekant Oy ostaa Oulun Jarruhuolto Oy:n koko osakekannan

Oululainen raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus-, katsastus- sekä varaosapalveluja tuottava Pekant Oy on ostanut Oulun Jarruhuolto Oy:n koko osakekannan 8.5.2020 päivätyllä kauppakirjalla. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista. Yrityskaupan tarkoituksena on tukea jo olemassa olevia ja kattavia huolto- ja korjauspalveluja hyödyntämällä Oulun Jarruhuollon erikoisosaamista erityisesti säiliöautojen ja säiliöiden tarkastuksissa. Yritykset eivät fuusioidu, joten yrityskaupan myötä Oulun Jarruhuollon toiminta jatkuu edelleen itsenäisenä yhtiönä nykyisissä toimitiloissa Kuutamotie 5:ssä.

Vahva sijoitus tulevaisuuteen

Yrityskaupan seurauksena asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempi palvelu Oulun talousalueella. Asiakkaille tämä merkitsee käytännössä huoltojen ja korjauksien osalta nopeampaa saatavuutta sekä palveluvalikoiman laajentumista entisestään. Pekantin tavoitteena on olla markkinajohtaja ja asiakkaidensa ensisijainen valinta raskaiden ajoneuvojen korjaamo- ja varaosatarpeissa.

Pekant Oy:n toimitusjohtaja Leo Juutinen kommentoi yrityskauppaa seuraavasti: ” Koronapandemiasta ja sen luomasta epävarmuudesta huolimatta päätimme investoida voimakkaasti tulevaisuuteen. Pekantin perustamisesta vuonna 2006 lähtien yhtiömme missiona on ollut pitää asiakkaidemme pyörät pyörimässä ja kaluston liikenteessä, tienaamassa omistajalleen. Tämä yrityskauppa tukee strategiaamme monipuolisesta palveluvalikoimasta ja asiakkaan kaluston kerralla kuntoon saattamisesta. Haluamme jatkaa yhteiskunnallisestikin merkittävää yhteistyötä Puolustusvoimien kanssa sekä pitää työpaikat täällä Oulussa. Eeron siirtyessä ansaitulle eläkkeelle me tulemme jatkamaan hänen hyvää työtään ja parannamme omia palveluitamme entisestään.”

Tuloksena on asiakkaita hyödyttävä yrityskauppa

Oulun Jarruhuolto on profiloitunut vahvaksi säiliöpuolen jälkimarkkinoiden osaajaksi Pohjois-Pohjanmaalla. Koeponnistuksia eli säiliötarkastuksia tehdään niin kuljetus- kuin konttikalustoonkin.

”Oulun Jarruhuollon henkilökunnan vahva osaaminen etenkin säiliöiden ja säiliöautojen puolelta auttaa meitä kohti tavoitettamme olla alamme johtava ja monipuolisin toimija Suomessa. Saimme lisäksi joukkoomme aivan huippuosaajan, kun Jari Kolehmainen liittyy Oulun Jarruhuollon vahvuuteen Nordic Tank Oy:stä. Jarilla on erittäin merkittävä kokemus raskaan kaluston metalli- ja säiliöpuolelta sekä päällirakentamisesta. Jari on oikea hitsauspuolen raskassarjalainen ja parempaa miestä emme olisi tähän pestiin voineet saada! Hän tulee vastaamaan Oulun Jarruhuollon kenttätyöstä eli koko korjaamoliiketoiminnasta.”

Oulun Jarruhuolto Oy:n eläkkeelle siirtyvä perustaja Eero Sutinen on tyytyväinen kaupan syntyyn: ”Haluan kiittää kaikkia asiakkaitani luottamuksesta ja uskollisuudesta toimintaamme vuosien ajan. Uskon entisen yritykseni jäävän osaaviin ja luotettaviin käsiin!”

Pekant Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä 17 eri paikkakunnalla. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamot huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin. Pekantilla on korjaamo ja varasosamyymälä Oulun lisäksi Liedossa.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Leo Juutinen, p. 0400 324 551

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen, p. 0400 681 250

Eero Sutinen, p. 040 646 9333

20.04.
Korota ajoneuvosi päästöluokkaa Proventia NOxBUSTER®-järjestelmällä jopa EURO 6 -tasolle saakka!

Päivitä ajoneuvosi puhtaammaksi päästöluokkaa korottamalla

Mikäli tavoittelet päästöjen puhdistusta ja korkeampaa päästöluokkaa, vaihtoehtoja sinulla on kaksi: kaluston uusiminen tai pakokaasun puhdistimen jälkiasennus olemassa olevaan kalustoon. Lopputulos on sama, mutta jälkiasennus on kustannuksiltaan huomattavasti edullisempi. Yhden uuden ajoneuvon hinnalla voidaan päivittää noin 20 bussin pakokaasujärjestelmät. Nykyaikaisen pakokaasun puhdistimen asentaminen sallii ajoneuvon käytön kotimaisissa julkisen sektorin kuljetushankinnoissa.

Mikä on NOxBUSTER®-järjestelmä?

Proventia NOxBUSTER® DPF+SCR on EURO 1-EEV -luokan busseihin, kuorma-autoihin, aura-autoihin soveltuva toimintavarma, hyväksytty puhdistin, jonka avulla saadaan päästöt kuriin kustannustehokkaasti aina Euro 6 -tasolle saakka. Proventian NOxBUSTER® -puhdistin sisältää SCR-järjestelmän (selective catalytic reduction), jonka avulla typenoksidit (NOx) voidaan vähentää minimiin.

Suomen olosuhteisiin kehitetty pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä

SCR järjestelmä käyttää AdBlue® -liuosta ja katalyyttiä typenoksidien vähentämiseksi. NOxBUSTER® -järjestelmään voidaan integroida myös hiukkassuodatin (DPF) pienhiukkasten sekä häkä- ja hiilivetypäästöjen puhdistamiseksi. Järjestelmä on suunniteltu, testattu ja toimivaksi todettu Suomen kylmissä olosuhteissa, myös hidasvauhtisessa kaupunkiliikenteessä, missä pakokaasulämpötilat pysyvät matalina.

Raskaiden ajoneuvojen päästöluokkaa voidaan korottaa Proventian jälkiasenteisella NOxBUSTER® -järjestelmällä seuraavasti

 

Euro 5 / EEV → Euro 6NOxBUSTER® City DPF+SCR
Euro 4 → Euro 6NOxBUSTER® City DPF+SCR
Euro 4 → Euro 5NOxBUSTER® SCR
Euro 3 → Euro 5NOxBUSTER® DPF+SCR
Euro 2 → Euro 5NOxBUSTER® DPF+SCR
Euro 1 → Euro 4NOxBUSTER® DPF+SCR
 

NOxBUSTER® -järjestelmän edut

 • Busseihin, kuorma-autoihin ja työkoneisiin 70-450 kW
 • NOx – alenema yli 80 %, > 90 % (NOxBUSTER® City)
 • PM – alenema yli 90 % DPF-optiolla
 • Toimii kaikissa kohteissa luotettavasti itsenäisen annostelu- ja ohjausyksikkönsä ansiosta
 • Järjestelmä integroidaan kuhunkin ajoneuvoon tai koneeseen sopivaksi
 • Päivittää tieliikenteessä olevat Euro 3 -ajoneuvot Euro 5 -luokkaan ja Euro 4, 5 ja EEV Euro 6 -luokkaan päästöjen osalta
 • Kustannustehokas: noin 20 järjestelmää yhden uuden bussin hinnalla
 • VTT:n testaama järjestelmä
 • Optiona PROCARE™ Drive – typenoksidipäästöjen seurantalaite

Ota yhteyttä Oulun tai Liedon korjaamoiden työnjohtoon ja kysy lisää! Olemme tehneet pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmien asennuksia useita ja todellakin tiedämme, mitä teemme. Päivitä nyt ajoneuvosi päästöluokka edullisesti hankkimatta uutta ajoneuvokalustoa raskailla investoinneilla.

Voit katsoa myös lisätietoja Proventian verkkosivuilta

01.04.
Rema.germany -tuotteet Pekantista ja Raskassarja-ketjusta!

APS Germany GmbH on kehittänyt varaosia niin, että ne kestävät pidempään kuin alkuperäiset. Yrityksellä on kunnianhimoinen tavoite kehittää varaosia paremmaksi kuin ne alun perin olivat.

Esimerkiksi vaihtojarrusatuloiden uudet kovakromatut ohjaintapit takaavat huomattavasti paremman vastustuskyvyn sääolosuhteita vastaan. Jarrusatulan luisto-ominaisuudet säilyvät huomattavasti kauemmin. Jarrusatuloiden kestoa on parannettu potentiometrin suojakannen tuplatiivisteellä sekä männän suojakumien sekä liukutapin suojakumin kumiseos on vaihdettu paremmin kuumuutta kestävään silikoniseokseen. Voitelurasvat on korvattu paremmin pintapainetta sekä lämpöä kestävällä tuotteella.

Jarrusatulat testattiin suolatuilla teillä Tanskassa. Hampurissa tuhannessa bussissa ammattikuljettajat painoivat kenkänsä jarrupolkimelle ja antoivat palautetta. Jarrut toimivat. Liukutappi ei enää jäänyt jumiin kuten ennen.

Reman hiukkassuodattimet ovat OE-hyväksyttyjä, sertifikoituja hiukkassuodattimia, eli niillä ei ole vaikutusta auton voimassa olevaan takuuseen. 

Myös pakokaasun takaisinkierrätysjärjestelmästä, EGR:stä (Exhaust Gas Recirculation) tehtiin varmempi. Esimerkiksi muovinen takaiskuventtiili korvattiin metallisella. Jäähdytysputkiryhmän tuentaa parannettiin. EGR-jäähdytysmoduuli altistuu kuumalle ilmalle, mikä osaltaan johtuu siitä, että ilmanvaihto sen ympärillä ei toimi.

Kustannustehokkaampia kilometrejä

Korkeamman laadun vuoksi varaosa saattaa maksaa enemmän kuin alkuperäistä laatua vastaava osa, mutta APS:n insinöörit ovat laskeneet niiden tulevan pidemmän käyttöiän ansiosta edullisemmiksi. Lisäksi auto seisoo korjaamolla vähemmän aikaa.

Saat kaikki nämä laadukkaat tuotteet meiltä Pekantista sekä Raskassarja-ketjun jäsenliikkeistä kautta maan! 

https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1