15.01.
Haemme työnjohtajaa Ouluun!

 

Haemme Ouluun raskaan kaluston korjaamoon johtavaa

TYÖNJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työnjohtajana vastaat huoltokorjaamomme päivittäisestä toiminnasta.

Pääasialliset tehtäväsi ovat:

Toimit tehtävässäsi noin 18 henkilön esimiehenä yhdessä toisen työnjohtajan kanssa. Toimit teknisen johtajan alaisuudessa ja työskentelet vuorotyössä sekä säännöllisesti lauantaisin. Pääset mukaan vaikuttamaan ja kehittämään huoltokorjaamomme toimintaa päivittäisessä työssäsi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa insinöörin tai teknikon koulutusta sekä aiempaa kokemusta raskaan ajoneuvokaluston asennustehtävistä. Edellytämme myös aiempaa kokemusta esimiestehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi vaadimme sinulta myös hyvää paineensietokykyä, sekä hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävänäsi on varmistaa asiakassuhteiden jatkuminen saumattomasti sekä asentajien päivittäisen työn tekemisen edellytykset, motivaatio ja osaaminen.

Toivomme sinulta rehtiä, rohkeaa ja positiivisesta otetta uusiin haasteisiin, olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet tottunut ratkaisemaan monenlaisia ja vaativiakin teknisiä ongelmatilanteita.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän mielenkiintoisella raskaan kaluston korjaamoalalla sekä vahvan organisaation työsi suorittamisen tueksi. Tarjoamme mielekkään työn lisäksi mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen koulutuksien avulla.

Menestyt tässä tehtävässä, jos

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Jukka Juutinen, jukka.juutinen@pekant.fi.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@pekant.fi. Viestiin otsikko ”Työnjohtaja, Oulu”

Pekant Oy on vuonna 2007 perustettu oululainen raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaamo- ja varaosaliike. Kasvuhaluisen yhtiömme liikevaihto oli vuonna 2018 noin 5,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä n. 30 henkilöä. Olemme avoinna arkisin klo 06.00 – 22.00 ja lauantaisin klo 08.00 – 16.00.

Henkilökunnaltamme löytyy kokemusta alalta yli 30 vuoden ajalta. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset huollot, korjaukset, varustelut, katsastukset ja erittäin laajan varaosavalikoiman raskaaseen ajoneuvokalustoon ja hyötyajoneuvoihin. Palvelemme asiakkaitamme erittäin laajoilla aukioloajoilla ja asiakaslupauksenamme on yhtiön perustamisesta saakka ollut se, että pidämme asiakkaidemme pyörät ja liiketoiminnan pyörimässä sekä kaluston tien päällä.

Lisätietoja yhtiöstämme löydät osoitteesta www.pekant.fi.

17.09.
Täysin uusi LINEAR -sarjan lisävalosarja on kooltaan pieni, muttei valoteholtaan!

Erittäin matala, ainoastaan 40 millimetrinen lisävalo sopii maskiupotuksiin, vaikka rekisterikilven päälle. Aerodynamiikkaa on testattu Toyotan tuulitunnelissa ralliautolla, joten polttoainesyöpöksi ei Linearia voi syyttää. Linearin todellisena hienoutena on sen valo-optiikka. Se on optimoitu sen mukaan, kuinka korkealle valo asennetaan.

 

Raskaalle kalustolle tarkoitettu Linear mallisto tulee tuotantoon loppuvuonna, kevyempien menopelien osalta valmistus on jo alkanut. Lisävarusteena on säädettävä keskikiinnityssarja.

Päivänvaloa muistuttavaa valoa löytyy kaikista LAZER valotuotteista, myös Lazerin uudistettujen Triple-R Elite3 lisävalojen sarjasta: Tehoa ja tekniikkaa uudistettiin vauhdikkaalla tavalla, sillä WRC-ralliautojen kerätyn datan avulla Lazer Lamps kehitti Elite -sarjan kolmannen sukupolven valo-optiikkaa. Keskellä olevat ledit näyttävät nyt pitkälle eteenpäin, sivuilla olevat leveälti sivulle ja hajavaloa on vähemmän. Led antaa sitä enemmän valoa, mitä viileämpi se on. Tämän vuoksi Lazer käyttää ledeissään elektronista lämmönsäätelyä.

 

 

Katso Lazerin valoesite tästä linkistä.

 

 

 

 

29.08.
Syksyn RASKASSARJA-valaisinkuvasto on täällä!

Klikkaamalla kuvaa pääset tarkastelemaan tämän syksyn kuvaston tuotteita. Myymälöissämme pääset näkemään ja kokemaan valot paikan päällä!