Oppaat

Vinkkejä kaluston ylläpitoon

Tehtävämme on taata raskaan kaluston toimintakunto ja välttää kalliit seisonta-ajat. Siksi kannustamme ennakoivaan itsehuoltoonkin. Jokainen voi vaikuttaa kalustonsa turvallisuuteen, työmukavuuteen ja siihen, että se tekee tehtäväänsä ilman yllättäviä korjaustarpeita.

Kokoamme tälle sivulle oppaita ja vinkkejä, jotka perustuvat pitkään kokemukseemme ja asioihin, jotka vaativat korjaamollamme usein huomiota. Lataa oppaat, omaksu muistilistat – pidä kalusto liikkeellä.

Lataa kesähuollon opas

Lataa opas

Lataa talvihuollon opas

Lataa opas

Haluatko, että me hoidamme puolestasi kaluston ennakoivan huollon vai onko kalustossasi jokin tietty korjaustarve, onko katsastus tulossa vai tarvitsetko varaosia?

Ota yhteyttä toimipisteeseemme ja hoidetaan asiat kuntoon!

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ajankohtaista

Kuulumme kotimaiseen ja valtakunnalliseen Raskassarja ketjuun, jolla on myymälöitä ympäri Suomen yhteensä 18 kappaletta. Myymälöiden lisäksi 10 korjaamoa palvelee asiakkaitaan pitkin Suomea. ⁠

Yksin meiltä Oulusta löytyy yli 22 000 nimikkeen varasto. Varaosien saatavuus on ketjun kautta hyvin nopeaa sekä laajaa ja varaosat ovat laadukkaita. Olemme panostaneet paljon ...siihen, että meiltä yleisimmät varaosat löytyvät suoraan hyllystä, eivätkä ne ole tilaustavaraa.⁠

#Pekant #raskaskalusto #raskasliikenne #rekat #trucks #bussit #pakettiautot #pakettiautokorjaamo #hyötyajoneuvot #raskaankalustonkorjaamo #raskaankalustonvaraosat #varaosaliike #trucklove #monimerkkikorjaamo #raskassarja #oulu #lieto #salo #raskaankalustonammattilainen

Paiturintien korjaamo palvelee jälleen!

Soita 040 737 5951 ja varaa aika suoraan Jarilta 📞

Tiesitkö, että olemme avanneet Ouluun Kuutamotielle kevyen kaluston korjaukseen keskittyneen korjaamon?

Kevyen kaluston korjaamomme suorittaa kattavasti paketti- ja henkilöautojen korjaus- ja huoltotöitä vian määrittämisestä auton lisävarusteluun.

Pienet huollot ja korjaukset teemme ilman ajanvarausta!

Sattuiko rengasrikko? Ei hätää, meiltä löytyy apu pikaiseen tarpeeseen. Vaikka emme varsinaisesti rengasliike olekaan, meiltä löytyy useita eri rengasvaihtoehtoja hyllystä ja hyvin todennäköisesti sinullekin sopiva.