Oppaat

Vinkkejä kaluston ylläpitoon

Tehtävämme on taata raskaan kaluston toimintakunto ja välttää kalliit seisonta-ajat. Siksi kannustamme ennakoivaan itsehuoltoonkin. Jokainen voi vaikuttaa kalustonsa turvallisuuteen, työmukavuuteen ja siihen, että se tekee tehtäväänsä ilman yllättäviä korjaustarpeita.

Kokoamme tälle sivulle oppaita ja vinkkejä, jotka perustuvat pitkään kokemukseemme ja asioihin, jotka vaativat korjaamollamme usein huomiota. Lataa oppaat, omaksu muistilistat – pidä kalusto liikkeellä.

Lue Henkilö- ja pakettiautojen talvihuollon tietoisku

Lue opas

Lataa talvihuollon opas

Lue opas

Haluatko, että me hoidamme puolestasi kaluston ennakoivan huollon vai onko kalustossasi jokin tietty korjaustarve, onko katsastus tulossa vai tarvitsetko varaosia?

Ota yhteyttä toimipisteeseemme ja hoidetaan asiat kuntoon!

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ajankohtaista

Pekant Lieto Oy on ostanut Suomen Bussipalvelut Oy:n liiketoiminnan. Suomen Bussipalvelut Oy:n liikevaihdosta valtaosa on tullut @Hanover Displays Ltd:n valmistamien LED-linjakilpien maahantuonnista. Muita merkittäviä Suomen Bussipalvelut Oy:n maahantuomia tuoteryhmiä ovat olleet Frenzel Gmbh:n valmistamat linja-autojen keittiö- ja kalusteratkaisut. Pekant Lieto jatkaa myös ...Teltonika-reitittimien jälleenmyyntiä. Liiketoimintakauppa tukee Pekantin strategiaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja entistä laajemmalla osa-alueella.

Lue koko artikkeli linkin takaa:

Image for shared link
Pekant laajentaa maahantuontiaan! - Raskaan kaluston korjaamo- ja varaosapalvelut | Pekant Oulu ja Lieto

HUOMIO OULU! Paketti- ja henkilöautojen korjaamo palvelee osoitteessa Kuutamotie 5 ja numerossa 050 445 4008 | Raskaan kaluston palvelut samasta...

www.pekant.fi

Ei ole ongelmaa liian pientä tai suurta - hoidamme ne kaikki! Olemme raskaan kaluston huoltamisen ja korjaamisen asiantuntijoita.