Oppaat

Vinkkejä kaluston ylläpitoon

Tehtävämme on taata raskaan kaluston toimintakunto ja välttää kalliit seisonta-ajat. Siksi kannustamme ennakoivaan itsehuoltoonkin. Jokainen voi vaikuttaa kalustonsa turvallisuuteen, työmukavuuteen ja siihen, että se tekee tehtäväänsä ilman yllättäviä korjaustarpeita.

Kokoamme tälle sivulle oppaita ja vinkkejä, jotka perustuvat pitkään kokemukseemme ja asioihin, jotka vaativat korjaamollamme usein huomiota. Lataa oppaat, omaksu muistilistat – pidä kalusto liikkeellä.

Lue Henkilö- ja pakettiautojen talvihuollon tietoisku

Lue opas

Lataa talvihuollon opas

Lue opas

Haluatko, että me hoidamme puolestasi kaluston ennakoivan huollon vai onko kalustossasi jokin tietty korjaustarve, onko katsastus tulossa vai tarvitsetko varaosia?

Ota yhteyttä toimipisteeseemme ja hoidetaan asiat kuntoon!

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ajankohtaista

Toteutamme kaikissa korjaamoissamme, varaosamyynnissä ja oheispalveluissamme aikoinaan vuonna 2007 määrittelemiämme arvoja. Ne ovat:

⚙️ Asiakaslähtöisyys
⚙️ Luotettavuus
⚙️ Nopeus
⚙️ Toiminnan monipuolisuus

Toimintatavallamme ja jokaisen työn arvostuksella pidämme osaltamme huolen, että Suomi pidetään liikkeellä.

#Pekant ...#raskaskalusto #raskasliikenne #rekat #trucks #bussit #pakettiautot #hyötyajoneuvot #raskaankalustonkorjaamo #raskaankalustonvaraosat #varaosaliike #trucklove #monimerkkikorjaamo #oulu #lieto #salo #raskaankalustonammattilainen

Me olemme olemassa, jotta pyörät pyörivät. Palvelua ja varaosia meiltä saa arkisin lähes kellon ympäri, ja niitä tuotteita muuten riittää! Palveluakin on joku joskus mennyt kehumaan.

Pidetään Suomi liikkeellä!

#Pekant #raskaskalusto #raskasliikenne #rekat #trucks #bussit #pakettiautot #hyötyajoneuvot #raskaankalustonkorjaamo #raskaankalustonvaraosat #varaosaliike ...#trucklove #monimerkkikorjaamo #oulu #lieto #salo #raskaankalustonammattilainen

Maksimoi helppous ja säästä aikaa, vaivaa ja rahaa kaluston ylläpidossa!⁠

Pidetään Suomi liikkeellä!

#Pekant #Oulu #Lieto #Salo