Oppaat

Vinkkejä kaluston ylläpitoon

Tehtävämme on taata raskaan kaluston toimintakunto ja välttää kalliit seisonta-ajat. Siksi kannustamme ennakoivaan itsehuoltoonkin. Jokainen voi vaikuttaa kalustonsa turvallisuuteen, työmukavuuteen ja siihen, että se tekee tehtäväänsä ilman yllättäviä korjaustarpeita.

Kokoamme tälle sivulle oppaita ja vinkkejä, jotka perustuvat pitkään kokemukseemme ja asioihin, jotka vaativat korjaamollamme usein huomiota. Lataa oppaat, omaksu muistilistat – pidä kalusto liikkeellä.

Lataa kesähuollon opas

Lataa opas

Lataa talvihuollon opas

Lataa opas

Haluatko, että me hoidamme puolestasi kaluston ennakoivan huollon vai onko kalustossassi jokin tietty korjaustarve, onko katsastus tulossa vai tarvitsetko varaosia?

Ota yhteyttä Oulun tai Liedon toimipisteeseemme.

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ajankohtaista

Pekantin kahdeksanosaisen Viikon Vinkki -juttusarja päättyy tähän julkaisuun. Lue tämäkin julkaisu ajatuksen kanssa läpi. Kiitos kun olit mukana!

🔎 TARKASTA SEURAAVAN KATSASTUKSEN AJANKOHTA 🔍

Muistutuksena, että raskaan kaluston katsastusaika määräytyy edellisen katsastuksen mukaan. Katsastuksen suorittamisen aikavälin voi tarkastaa rekisteröinti- ja ...katsastustodistuksesta tai Traficomin nettisivujen Oma asiointi-palvelusta.

Avaimet käteen -katsastuspalvelumme käsittää raskaan kaluston ja pakettiautojen katsastuksen. Tarvittaessa voimme huoltaa tai korjata auton, vaunun tai molemmat katsastuskuntoon ennakoivasti. Täyden palvelun hengessä voimme myös noutaa ja palauttaa kaluston asiakkaan osoittamaan paikkaan. Näin asiakkaanamme vältyt turhilta kaluston siirroilta toimipaikkanne, katsastuksen ja korjaamon välillä, sekä sitomasta henkilöstöä tuottamattomiin odotusaikoihin.

Soita meille ja varaa aika kaluston katsastukseen, huoltoon tai korjaukseen. Meidän kautta luonnollisesti myös kaikki tarvittavat varaosat ja tuotteet:

Pekant Oulu / p. 050 445 4005

Pekant Lieto / p. 050 445 4006

HYVÄÄ KOHTA ALKAVAA KESÄÄ KAIKILLE!

* ARVONTA ON SUORITETTU *

Onni suosi tässä arvonnassa osallistujaa nimeltä Henkka S., valtavasti onnea! Olemme laittaneet voittajalle viestiä Facebookin kautta.

Aurinkoista viikonloppua teille kaikille!