Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.

Raskaan kaluston katsastus

Raskaan kaluston katsastuspalvelumme on nopea ja vaivaton tapa saada auton, perävaunun tai molempien lakisääteiset katsastukset, ja sitä ennakoivat huoltotoimenpiteet tehtyä. Kalustonne tarvitsee vain yhden tuonnin ja viennin toimipisteeseemme. Katsastuspalvelullamme pystyt maksimoimaan helppouden ja tekemään kaluston ylläpidossa kustannussäästöjä.

Raskaan kaluston katsastuspalvelumme säästää aikaa ja vaivaa

 
Avaimet käteen -katsastuspalvelumme käsittää raskaan kaluston ja pakettiautojen katsastuksen. Tarvittaessa voimme huoltaa tai korjata auton, vaunun tai molemmat katsastuskuntoon ennakoivasti. Täyden palvelun hengessä voimme myös noutaa ja palauttaa kaluston asiakkaan osoittamaan paikkaan. Näin asiakkaanamme vältyt turhilta kaluston siirroilta toimipaikkanne, katsastuksen ja korjaamon välillä, sekä sitomasta henkilöstöä tuottamattomiin odotusaikoihin. 
 
Jotta palvelumme olisi asiakkaallemme mahdollisimman vaivatonta, yhteistyömme katsastusasemien kanssa mahdollistaa yhden laskutapahtuman raskaan kaluston katsastuspalvelumme kokonaisuudesta. Jos haluat, että raskaan kaluston ylläpito on kevyttä, niin ota yhteyttä! 
 

Määräaikaiskatsastusten ja jarrusovitusten lisäksi suoritamme raskaalle kalustolle ADR-, muutos-, maahantuonti-, ja rekisteröintikatsastuksia

Raskaan kaluston katsastuspalvelumme on myös positiivinen viesti kuskille

 

Käyttämällä katsastuspalveluitamme viestit myös henkilöstölle, että haluat eurosäästöjen lisäksi tehdä asiat ennakoivasti ja oikein. Kalustoasi käyttävä kuski tietää työkalunsa tilan ja mielikuva työnantajasta paranee, kun katsastustapahtuma on muutakin kuin kuskia kuulemattoman toive minimikriteereiden täyttymisestä. Henkilöstön tyytyväisyys, työturvallisuuden varmistaminen yhdessä lakipykälien noudattamisen kanssa, ovat pitkällä aikavälillä säästön lisäksi kilpailuetu rekrytoidessa ja laatujärjestelmiin nojaavan asiakkaan tilauksista kilpailtaessa.

Avaimet käteen -katsastuspalvelumme hyödyt ovat kiistattomat:

  • asiakas säästää aikaa ja vaivaa
  • asiakkaan ei tarvitse itse liikuttaa kalustoa korjaamon ja katsastusaseman välillä
  • mahdolliset ongelmatapaukset voidaan hoitaa välittömästi kuntoon, mikä tuo kustannuksiin säästöä
  • jarrusovitukset, päästömittaukset, OBD-mittaukset, nopeudenrajoittimen tarkastus, piirturin tarkastus sekä tarvittavat huollot ja korjaukset voidaan tehdä ennen katsastusta Pekantin tiloissa
  • tarvittaessa nouto / palautus asiakkaan osoittamaan paikkaan
  • yksi laskutapahtuma koko tapahtumasta

Raskaan kaluston katsastusajat

 
Kokonaismassaltaan yli 3500 kg painava ajoneuvo on katsastettava viimeistään vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä. Tämän jälkeen katsastusajankohta määräytyy edellisen katsastuspäivämäärän mukaan, ei käyttöönottoajankohdan mukaan.
 
Yhteistyössä katsastusasemien kanssa tarjoamme asiakkaillemme raskaan kaluston sekä pakettiautojen katsastuspalvelun avaimet käteen -periaatteella yhtenä laskutapahtumana.
 

Voit jättää yhteystietosi oheisella lomakkeella tai soittamalla korjaamoiden suoriin puhelinnumeroihin.

Korjaamomme ovat avoinna:

  • arkisin 06.00 – 22.00
  • lauantaisin 08.00 – 16.00

Uudet katsastusajat

Katsastuslainsäädännön uudistus harventaa yksityiskäytössä olevien henkilö- ja pakettiautojen sekä raskaiden nelipyörien määräaikaiskatsastusväliä nykyisestä. Uudet säännökset tulevat voimaan 20.5.2018.

 

Katsastusajankohtaa voi muuttaa

Jatkossa ajoneuvojen (poislukien O2-luokan perävaunut ja museoajoneuvot) katsastuspäivä määräytyy edellisen katsastuksen mukaan, eikä enää käyttöönottopäivän mukaan. Katsastusajankohtaa on helppo siirtää katsastuttamalla ajoneuvo siihen aikaan vuodesta, jolloin sen haluaa seuraavan kerran tuoda katsastettavaksi. Seuraavan katsastuksen ajankohta kuitenkaan ei muutu, jos katsastus suoritetaan katsastusaikavälin päättymispäivänä tai sitä edeltävän 30 päivän aikana. Esim. 10-vuotiaan auton katsastusaikaväli on 4.6.–4.10.2018.
  • Jos auto hyväksytään katsastuksessa 4.9.–4.10.2018 välisenä aikana, sen katsastusajankohta säilyy ennallaan (seuraava katsastus on tehtävä 4.10.2019 mennessä).
  • Jos auto hyväksytään katsastuksessa 20.8.2018, sen seuraava katsastusajankohta siirtyy (seuraava katsastus on tehtävä 20.8.2019 mennessä).

Ketä muutos koskee?

Katsastusaikavälin muutos koskee yksityiskäytössä olevia henkilö- ja pakettiautoja sekä raskaita nelipyöriä (esimerkiksi mönkijät). Rullaava katsastusajankohdan määräytyminen koskee henkilö- ja pakettiautoja, raskaita nelipyöriä, kevyitä nelipyöriä (esim. mopoautoja) sekä raskaita ajoneuvoja. O2-luokan perävaunujen ja museoajoneuvojen katsastusaikaväli ja katsastusajankohta säilyvät entisellään.

 
Katsastuspalvelun löydät molemmista Pekantin toimipisteistä. Alta pääset navigoimaan Oulun ja Liedon osoitteisiin tai ottamalla yhteyttä toimipisteiden korjaamonumeroihin.

040 160 8949

Tämä numero ohjautuu suoraan Oulun korjaamon työnjohtoon, jota kautta voit varata itsellesi ajan katsastuspalveluun. Alla karttalinkki Oulun korjaamolle.

050 348 1199

Tämä numero ohjautuu suoraan Liedon korjaamon työnjohtoon, jota kautta voit varata itsellesi ajan katsastuspalveluun. Alla karttalinkki Liedon korjaamolle.

https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1