Raskas ja kevyt kalusto ketterästi kuntoon!

Me olemme olemassa sen vuoksi, että arkesi sujuisi suunnitellusti ja kalustosi olisi tekemässä tehtäväänsä: toimittamassa asiakkaan tilauksia, kuljettamassa ihmisiä, pitämässä Suomi liikkeessä. Ymmärrämme, kuinka kallista on seisottaa kuorma-autoa tai yhdistelmää, ja kuinka kaluston yllättävä korjaustarve konkretisoituu kassassa ja ajojärjestelijän ylimääräisenä työnä.

Hoidamme myös kevyemmän kaluston huollot ja korjaukset. Oulun Kuutamotiellä ja Salon Raitalankadulla paketti- ja henkilöautojen korjaukset hoituvat raudanlujien ammattilaisten toimesta asiakasta palvellen. Kaluston koosta riippumatta asenne on sama: Pekant auttaa aina!

 

Pekant-yhtiöt:

  • perustamisvuosi 2007
  • perheyritys toisessa sukupolvessa
  • yhteensä työntekijöitä n. 70
  • toimipisteet Oulussa, Kempeleessä, Liedossa ja Salossa

 

Ketteryys tarkoittaa meillä pitkiä aukioloaikoja, kalustokorjausta ilman merkkisidosta, 20 000 varaosaa Oulun ja Liedon korjaamoiden hyllyissä sekä katsastuspalvelua tuo-vie –periaatteella. Korjaamme, huollamme ja katsastamme samalla hyväksi havaitulla toimintatavalla kalustoa Oulun, Kempeleen, Liedon ja Salon toimipisteissä yhteensä n. 70 ammattilaisen voimin.

Oulu – Pikkukiventie 5 Oulu – Kuutamotie 5 Lieto – Eteläkaari 2 Salo – Raitalankatu 18 Kempele – Paiturintie 26
Raskaan kaluston korjaamo Saatavilla Saatavilla Saatavilla Saatavilla
Kevyen kaluston korjaamo Saatavilla Saatavilla Saatavilla Saatavilla
Varaosa-
myynti
Saatavilla Saatavilla Saatavilla Saatavilla
Katsastus-
palvelu
Saatavilla Saatavilla Saatavilla Saatavilla Saatavilla

Ammattimaisuus on osaamista ja asennetta

Voit olla varma, että huippuosaava henkilökuntamme on varustettu viimeisimmällä tiedolla ja välineillä sekä tinkimättömällä asenteella. Koulutus, kokemuspankki ja modernit välineet auttavat sinua asiakkaanamme. Voit olla huoletta, sillä huoltamamme tai korjaamamme kalusto lähtee meiltä minimoiduilla seisokkitunneilla, kuskille turvallisena ja teknisesti iskukykyisenä. Asenteemme on alusta asti ollut, että lunastamme jokaisella työllä seuraavan työn. Ei siis määräaikaisia huoltosopimuksia, vaan teemme mahdollisimman nopeasti parasta mahdollista jälkeä – pohjoisen toimintaolosuhteet tuntien. Onneksemme asiantuntemuksemme ja asenteemme on palkittu uusilla töillä ja jatkuvilla asiakassuhteilla. Vakaa kasvu ei kuitenkaan meitä ylpistä, vaan annamme asiakkaamme päättää työmme tason ja teemmekö hänelle seuraavan huollon, korjauksen tai katsastamisen.

Raskaassa sarjassa

Pekant kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaa raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä 17 eri paikkakunnalla. Näissä yrityksissä työskentelee yhteensä noin 220 henkilöä. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Raskassarja-ketjun monimerkkikorjaamot huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin.

Miten toimintamme arvot konkretisoituvat eduksesi?
Lue lisää.

Pekantin historian suurimmat tapahtumat 2007-2022