Raskaat ajoneuvot ja perävaunut ketterästi kuntoon!

Me olemme olemassa sen vuoksi, että arkesi sujuisi suunnitellusti ja kalustosi olisi tekemässä tehtäväänsä: toimittamassa asiakkaan tilauksia, kuljettamassa ihmisiä, pitämässä Suomi liikkeessä. Ymmärrämme, kuinka kallista on seisottaa kuorma-autoa tai yhdistelmää, ja kuinka kaluston yllättävä korjaustarve konkretisoituu kassassa ja ajojärjestelijän ylimääräisenä työnä.

 

Pekant-yhtiöt:

  • perustamisvuosi 2007
  • perheyritys toisessa sukupolvessa
  • yhteensä työntekijöitä n. 60
  • toimipisteet Oulussa, Kempeleessä, Liedossa ja Salossa

 

Ketteryys tarkoittaa meillä pitkiä aukioloaikoja, kalustokorjausta ilman merkkisidosta, 20 000 varaosaa Oulun ja Liedon korjaamoiden hyllyissä sekä katsastuspalvelua tuo-vie –periaatteella. Korjaamme, huollamme ja katsastamme samalla hyväksi havaitulla toimintatavalla kalustoa Oulun, Kempeleen, Liedon ja Salon toimipisteissä yhteensä n. 60 ammattilaisen voimin.

Ammattimaisuus on osaamista ja asennetta

Voit olla varma, että huippuosaava henkilökuntamme on varustettu viimeisimmällä tiedolla ja välineillä sekä tinkimättömällä asenteella. Koulutus, kokemuspankki ja modernit välineet auttavat sinua asiakkaanamme. Voit olla huoletta, sillä huoltamamme tai korjaamamme kalusto lähtee meiltä minimoiduilla seisokkitunneilla, kuskille turvallisena ja teknisesti iskukykyisenä. Asenteemme on alusta asti ollut, että lunastamme jokaisella työllä seuraavan työn. Ei siis määräaikaisia huoltosopimuksia, vaan teemme mahdollisimman nopeasti parasta mahdollista jälkeä – pohjoisen toimintaolosuhteet tuntien. Onneksemme asiantuntemuksemme ja asenteemme on palkittu uusilla töillä ja jatkuvilla asiakassuhteilla. Vakaa kasvu ei kuitenkaan meitä ylpistä, vaan annamme asiakkaamme päättää työmme tason ja teemmekö hänelle seuraavan huollon, korjauksen tai katsastamisen.

Arvopohja kunnossa

Toteutamme kaikissa korjaamoissamme, varaosamyynnissä ja oheispalveluissamme aikoinaan 2007 määrittelemiämme arvoja. Toimintatavallamme ja jokaisen työn arvostuksella pidämme osaltamme huolen, että Suomi pidetään liikkeellä. Näin arvomme konkretisoituvat asiakkaillemme.

Miten toimintamme arvot konkretisoituvat eduksesi?
Lue lisää

Pekantin historian suurimmat tapahtumat 2007-2022