Neljä arvoa, neljä toimipaikkaa

Toteutamme kaikissa korjaamoissamme, varaosamyynnissä ja oheispalveluissamme aikoinaan 2007 määrittelemiämme arvoja. Toimintatavallamme ja jokaisen työn arvostuksella pidämme osaltamme huolen, että Suomi pidetään liikkeellä. Näin arvomme konkretisoituvat asiakkaillemme.

”On mukavaa ja palkitsevaa työtä saada ja ottaa vastuuta. Ja onhan se mukava näky, kun kalusto ja rahti saadaan jälleen liikkeelle.”

– raskaan kaluston asentaja Jesse Kyllönen työntekijätarinassaan

Toiminnan monipuolisuus

Huollamme, korjaamme, hankimme varaosat ja hoidamme raskaan kaluston katsastuksen. Palvelumme koskee itse ajoneuvoa, perävaunuja, niiden päällirakenteita sekä lisälaitteita.

 

  • 53 hallipaikkaa raskaalle kalustolle
  • 8 kevyen kaluston hallipaikkaa

Asiakaslähtöisyys

Kalustosi ongelma voi olla pieni tai suuri, autamme aina. Vuosien saatossa kertynyt tieto ja kokemus mitä erikoisimmista korjauksista auttavat, ja kaikissa tapauksissa saat apua meiltä. Mikäli korjaustarve on harvinainen ja emme jostain syystä pysty itse auttamaan, käytämme laajaa alihankintaverkostoamme.

  • 60 palvelevaa ammattilaista

Nopeus

Palvelemme pitkillä aukioloajoilla ja hätätilanteissa niiden ulkopuolellakin. Hallipaikkojen suuri määrä tarkoittaa myös nopeutta. Huoltoa ei tarvitse varata viikkoja etukäteen, vaan usein aika, hallipaikka ja korjauksen ammattilainen löytyvät jopa samalle päivälle. 20 000 varaosan varastot Oulun ja Liedon toimipisteissä takaavat ripeän korjaustoiminnan aloittamisen ja kaluston luovutuksen ajoon tienaamaan.

  • 20 000 varaosanimikettä Oulussa ja Liedossa merkitsee viiveetöntä tarvikehankintaa
  • palvelemme Oulussa ja Liedossa kahdessa vuorossa arkisin klo 06–22 ja lauantaisin olemme auki klo 8–16
  • verkkokauppa auki 24/7

Luotettavuus

Voit luottaa kalustosi meidän käsiimme. Myymämme varaosat ovat seuloutuneet vuosikymmenten kokemuksen mukaan. Myymme pohjoisen olojen vaatimusten mukaisesti vain laadukkaita varaosia. Raudanlujien ammattilaistemme käytössä on modernit työkalut, autotekniikan viimeisin tieto ja hyvät olosuhteet tehdä laadukasta korjaustyötä. Asenteenamme on, että vain hyvällä työllä voimme lunastaa seuraavan työn.

”Kaikki puhaltavat yhteen hiileen, jotta asiakkaalle saadaan apu mahdollisimman nopeasti ja laadukkaasti.”

– myymäläpäällikkö Tapio Jolkin työntekijätarinassaan