30.11.2023

Pekant logo

Pekant laajentaa maahantuontiaan!

LED-LINJAKILPIÄ JA MUITA LINJA-AUTOJEN VARUSTEITA JA NIIDEN ASENNUKSIA SAATAVILLA JATKOSSA ENTISTÄ KATTAVAMMIN

 

Lietolainen raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus-, katsastus- sekä varaosapalveluiden ammattilainen Pekant Lieto Oy on ostanut Suomen Bussipalvelut Oy:n liiketoiminnan. Suomen Bussipalvelut Oy:n liikevaihdosta valtaosa on tullut Hanover Display Ltd:n valmistamien LED-linjakilpien maahantuonnista. Muita merkittäviä Suomen Bussipalvelut Oy:n maahantuomia tuoteryhmiä ovat olleet Frenzel Gmbh:n valmistamat linja-autojen keittiö- ja kalusteratkaisut. Pekant Lieto jatkaa myös Teltonika-reitittimien jälleenmyyntiä. Liiketoimintakauppa tukee Pekantin strategiaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja entistä laajemmalla osa-alueella.

”Tämä kauppa tulee vahvistamaan Pekant Lieto Oy:n ja koko Pekant-yhtiöiden hyvin alkanutta linja-autojen huolto- ja korjaustoimintaa. Voimme palvella linja-auto asiakkaitamme entistä paremmin ja laajemmin.” kertoo toimitusjohtaja Antti Typpö.

”Suomen Bussipalvelujen liiketoiminnan myynti Pekant Oy Liedolle vahvistaa ennen kaikkea Hanover -linjakilpien asemaa Suomen markkinoilla. Pekant on niin Liedossa kuin Oulussakin määrätietoisesti vahvistanut raskaan kaluston toimintojaan myös linja-autoasiakkaiden suuntaan ja tällä kaupalla palvelutarjonta laajenee edelleen. Hanoverin ja Frenzelin edustukset ja myynti siirtyvät ammattitaitoiselle ja vahvalle organisaatiolle” iloitsee Suomen Bussipalvelut Oy:n omistaja Timo Vainio.

 

 

 

 

 

Hanover Display Ltd on vuonna 1985 Lewesiin, Iso-Britanniaan perustettu, perheomisteinen ja maailmanlaajuisesti yli 300 henkilöä työllistävä LED-linjakilpien valmistaja. Suurin ajoneuvokohderyhmä on linja-autot, mutta kilpiä on saatavilla myös muihin ajoneuvoihin.

Frenzel on johtava saksalainen linja-autojen kahvinkeittimien ja pienoiskeittiöitä valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluu myös linja-autojen erilaiset pöytäratkaisut sekä palveluautomaatot.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Antti Typpö, p. 040 527 4497 / Pekant Lieto Oy