29.9.2023

Pekant Oy Oulusta valtuutetuksi VDL merkkihuolloksi

 

VDL Bus & Coach Finland 2 refe

 

Pekant Oy on liittynyt 5.9.2023 osaksi valtuutettua VDL merkkihuoltoverkostoa. Näin ollen Pekant-yhtiöiden ja VDL Bus & Coach Finland Oy:n yhteistyö syvenee entisestään, kun Pekant Lieto Oy:n lisäksi nyt myös Pekant Oy on osa valtuutettua sopimuskorjaamoverkostoa.

 

Hollannista lähtöisin olevan VDL Bus & Coachin ydintoimintoihin kuuluvat linja-autojen kehitys, valmistus, myynti ja jälkimarkkinointi sekä mini- ja midibussien korimuutokset ja -pidennykset. Lisäksi VDL Bus & Coach ostaa ja myy käytettyjä linja-autoja. VDL Groep koostuu yli sadasta eri yhtiöistä. VDL Groepin tytäryritys VDL Bus & Coach Finland Oy vastaa Suomessa linja-autojen myynnistä.

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että VDL Bus & Coach luottaa meidän ammattitaitoon ja kykyyn reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. Meidän palvelu- ja tuotevalikoima kestää vertailut ja uskomme, että laajat aukioloajat arkisin ja myös lauantaisin edesauttavat hedelmällisessä yhteistyössä”, sanoo Pekant Oy:n toimitusjohtaja Leo Juutinen. ”Huoltoaikaa ei tarvitse varata viikkoja etukäteen, vaan usein aika, hallipaikka ja korjauksen ammattilainen löytyvät jopa samalle päivälle. Tunnistamme asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen, vaatimukset ja herkkyyden. Pekant haluaa pitää pyörät pyörimässä ja Suomen liikkeellä!”.

 

Pekant Oy on perustettu Ouluun vuonna 2007. Yhtiö on perheyritys toisessa sukupolvessa ja se on erikoistunut raskaan kaluston huoltoihin, korjauksiin, katsastuksiin ja varaosamyyntiin. Monimerkkikorjaamoissa tehdään laajasti ja monipuolisesti huolto- ja korjaustyöt autoihin, perävaunuihin sekä niiden päälirakenteisiin. Yrityksissä on työntekijöitä yhteensä noin 70 henkilöä. Pekant-yhtiöillä on toimipisteet Oulussa, Kempeleessä, Liedossa ja Salossa.

 

Lisätietoja antavat

 

Pekant Oy

Jukka Juutinen

tekninen johtaja

puh. 050 574 7686

jukka.juutinen@pekant.fi

 

Leo Juutinen

toimitusjohtaja

puh. 040 032 4551

leo.juutinen@pekant.fi

 

VDL Bus & Coach Finland Oy

Peter Sandin

toimitusjohtaja

050 599 8847

p.sandin@vdlbuscoach.fi

www.vdlbuscoach.com/fi