25.5.2023

K.Palin Pekant referenssi

K.Palin: Pekantilla tehdään eikä jahkata

Kai Palinin kalustona on kaksi vetomestaria, joista yksi kerrallaan on ajossa Postilla. Samoin konttiauto on Postilla siirtämässä perävaunuja ja kontteja. Maantierahtaukseen käytössä puoliperävaunuvetureita. Suomen lisäksi toiminta-alueen tie vie myös Ruotsin puolelle.

Korjaamoalalla, ja varsinkin raskaan kaluston korjaamossa, asiakkaan tarpeen ymmärtäminen on parhaimmillaan paljon muutakin kuin vian korjaamisen taitoa ja tietoa tarvittavista varaosista. Asiakkaana on kaluston sijaan yritys ja yrittäjä. Toteutuuko tämä Pekantilla Kai Palin?

– Kyllä. Olen käyttänyt Pekantin Liedon korjaamoa niin kauan kuin he ovat paikkakunnalla olleet. Syitä on useita, joista tärkein on nopea reagointi korjaustarpeeseen. Pekantilla ymmärretään, kuinka tärkeää on saada kalusto tielle tienaamaan.

K.Palin refe vetomestari

Pikayhteydenotto

 • Hidden

  Kiinnostaako yhteistyö? Täytä alla oleva lomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

 • Kiinnostaako yhteistyö? Täytä alla oleva lomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
 • Haluan, että minuun otetaan yhteyttä toimipisteestä(Pakollinen)
 • Nimetön(Pakollinen)
 • Nimetön
 • Kai Palinilla on kokemuksia muistakin korjaamoista, niiden ”jahkaamisesta”, varaosien odottelusta sekä osien ”järjettömästä hinnoittelusta”.

  – Kaikki ratkaisee. Lisäksi Pekantilla on mukava asioida. Yhteistyö on mutkatonta. Pysyn kartalla korjauskustannuksistakin ja aikataulusta.

  K.Palin Ky:n Man ja Volvot ovat yrittäjän mukaan jatkossakin Pekantilla, kun tarvetta ilmenee.
  – Olen erittäin tyytyväinen Pekantiin, ja olen suositellut heitä muillekin.