Oppaat

Vinkkejä kaluston ylläpitoon

Tehtävämme on taata raskaan kaluston toimintakunto ja välttää kalliit seisonta-ajat. Siksi kannustamme ennakoivaan itsehuoltoonkin. Jokainen voi vaikuttaa kalustonsa turvallisuuteen, työmukavuuteen ja siihen, että se tekee tehtäväänsä ilman yllättäviä korjaustarpeita.

Kokoamme tälle sivulle oppaita ja vinkkejä, jotka perustuvat pitkään kokemukseemme ja asioihin, jotka vaativat korjaamollamme usein huomiota. Lataa oppaat, omaksu muistilistat – pidä kalusto liikkeellä.

Lue Henkilö- ja pakettiautojen talvihuollon tietoisku

Lue opas

Lataa talvihuollon opas

Lue opas

Haluatko, että me hoidamme puolestasi kaluston ennakoivan huollon vai onko kalustossasi jokin tietty korjaustarve, onko katsastus tulossa vai tarvitsetko varaosia?

Ota yhteyttä toimipisteeseemme ja hoidetaan asiat kuntoon!

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ma–Pe 06.00–22.00 I La 08.00–16.00

Ajankohtaista

Maksimoi helppous ja säästä aikaa, vaivaa ja rahaa kaluston ylläpidossa!⁠

Pidetään Suomi liikkeellä!

#Pekant #Oulu #Lieto #Salo

Pekantin arjen supersankarit ovat apunasi hädän hetkellä. Me huolehdimme, että sinun arkesi pyörii sujuvasti ja eteen tulevat töyssyt olisivat mahdollisimman matalia.

#Pekant #raskaskalusto #raskasliikenne #rekat #trucks #bussit #pakettiautot #hyötyajoneuvot #raskaankalustonkorjaamo #raskaankalustonvaraosat #varaosaliike #trucklove #monimerkkikorjaamo #oulu #lieto #salo ...#raskaankalustonammattilainen

Meidän korjaamoiden pitkät aukioloajat ja kahdessa vuorossa työskentelevät ammattilaiset ovat merkittävä osa palveluketteryyttämme ja raskaan kaluston korjaamiseen käytetyn ajan minimoimista.

Huollamme, korjaamme ja varustelemme monipuolisesti autot, perävaunut ja päällirakenteet. Erikoisosaamisenamme on säiliöosaaminen, josta meillä on niiden valmistuskokemuksen pohjalta ...korjauksen syvällistä tietoa.