Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.
01.04.

Rema.germany -tuotteet Pekantista ja Raskassarja-ketjusta!

APS Germany GmbH on kehittänyt varaosia niin, että ne kestävät pidempään kuin alkuperäiset. Yrityksellä on kunnianhimoinen tavoite kehittää varaosia paremmaksi kuin ne alun perin olivat.

Esimerkiksi vaihtojarrusatuloiden uudet kovakromatut ohjaintapit takaavat huomattavasti paremman vastustuskyvyn sääolosuhteita vastaan. Jarrusatulan luisto-ominaisuudet säilyvät huomattavasti kauemmin. Jarrusatuloiden kestoa on parannettu potentiometrin suojakannen tuplatiivisteellä sekä männän suojakumien sekä liukutapin suojakumin kumiseos on vaihdettu paremmin kuumuutta kestävään silikoniseokseen. Voitelurasvat on korvattu paremmin pintapainetta sekä lämpöä kestävällä tuotteella.

Jarrusatulat testattiin suolatuilla teillä Tanskassa. Hampurissa tuhannessa bussissa ammattikuljettajat painoivat kenkänsä jarrupolkimelle ja antoivat palautetta. Jarrut toimivat. Liukutappi ei enää jäänyt jumiin kuten ennen.

Reman hiukkassuodattimet ovat OE-hyväksyttyjä, sertifikoituja hiukkassuodattimia, eli niillä ei ole vaikutusta auton voimassa olevaan takuuseen. 

Myös pakokaasun takaisinkierrätysjärjestelmästä, EGR:stä (Exhaust Gas Recirculation) tehtiin varmempi. Esimerkiksi muovinen takaiskuventtiili korvattiin metallisella. Jäähdytysputkiryhmän tuentaa parannettiin. EGR-jäähdytysmoduuli altistuu kuumalle ilmalle, mikä osaltaan johtuu siitä, että ilmanvaihto sen ympärillä ei toimi.

Kustannustehokkaampia kilometrejä

Korkeamman laadun vuoksi varaosa saattaa maksaa enemmän kuin alkuperäistä laatua vastaava osa, mutta APS:n insinöörit ovat laskeneet niiden tulevan pidemmän käyttöiän ansiosta edullisemmiksi. Lisäksi auto seisoo korjaamolla vähemmän aikaa.

Saat kaikki nämä laadukkaat tuotteet meiltä Pekantista sekä Raskassarja-ketjun jäsenliikkeistä kautta maan! 

https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1