Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.

Mekaanikkoja Lietoon

Haemme Lietoon MEKAANIKKOJA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat kaikki korjaus- ja huoltotyöt. Sinulla on tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen tai työssä hankitun kokemuksen myötä. Edellytämme kokemusta nimenomaan raskaankaluston tai työkoneiden korjaus- ja huoltotöistä.

Haemme valmista ammattilaista, joka kykenee hoitamaan korjaus- ja huoltotyöt itsenäisesti. Lisäksi toivomme sekä joustavaa että reipasta asennetta työntekoon. Katsomme eduksi BC-ajokortin ja työturva- ja tulityökortit.

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa, työtä pelkäämätön palveluasenne sekä halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi.

Osaat suunnitella työt ja aikatauluttaa työpäivät sujuvaksi. Viihdyt mekaanikon tehtävissä, olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet ja haluat työskennellä myös itsenäisesti.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä mukavassa työyhteisössä ja hyvät työsuhde-edut.

Palkkasi muodostuu

• työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta

• henkilökohtaisten koulutusten ja kokemuksen tuomasta lisästä

• edellä mainittujen lisäksi joka kuukausi yrityksen tulokseen pohjautuvasta lisäbonuksesta 

Mikäli nämä asiat kolahtivat sinulle, olet enemmän kuin tervetullut osaksi hieman alle 20 henkilöä käsittävää hyvähenkistä työporukkaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antti Typpö, antti.typpo@pekant.fi, 040 527 4497

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@pekant.fi

Viestiin otsikoksi ”Mekaanikko, Lieto”.

Pekant Lieto Oy

Pekant Lieto Oy on vuonna 2013 perustettu raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaamo- ja varaosaliike. Kasvuhaluisen yhtiömme liikevaihto oli vuonna 2020 noin 3 miljoonaa euroa ja
henkilöstömäärä n. 18 henkilöä.

Olemme avoinna arkisin klo 6-22 ja lauantaisin klo 8-16.

Henkilökunnaltamme löytyy kokemusta alalta yli 30 vuoden ajalta. Tarjoamme asiakkaillemme
monipuoliset huollot, korjaukset, varustelut, katsastuspalvelun ja erittäin laajan varaosavalikoiman raskaaseen ajoneuvokalustoon ja hyötyajoneuvoihin. Palvelemme asiakkaitamme erittäin laajoilla aukioloajoilla ja asiakaslupauksenamme on yhtiön perustamisesta saakka ollut se, että pidämme asiakkaidemme pyörät ja liiketoiminnan pyörimässä sekä kaluston tien päällä.

Pekant on osa Raskassarja-ketjua. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamomme huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin.

https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1