Jarruhuolto

– Me hoidamme raskaan kaluston jarrut kuntoon

Raskaan kaluston erikoisosaamista Oulussa

Kokeneet erikoisosaajamme palvelevat kuorma-autojen, rekkojen ja muiden raskaan kaluston jarrujen korjauksessa. Myös säiliöautojen kuntokontrolliin meillä on vahva osaaminen. Itse säiliön ja sen ulkovuorauksen tarkastuksen lisäksi teemme myös letkujen ja venttiilien painetestit.

 

Merkkivalot ilmoittavat jarruhuollon tarpeesta, tai jarrujen outo ääntäminen kertoo viimeistään olevan ajankohtaista ottaa yhteyttä meihin. Auton vakituinen kuski tietää kuitenkin parhaiten ja ennakoivasti jarrutuntuman muutoksesta huollon olevan paikallaan. Oli varoitussignaali mikä hyvänsä, olennaista on tarkistuttaa jarrujen toiminta ennen kuin jarruttaessa kaluston käyttäytyminen yllättää.

Anna jarrukorjaamisen erikoisammattilaisemme taata jarrujen toimintakyky. Meillä on luvat suorittaa kaikkia raskaan kaluston jarrujärjestelmiin kohdistuvia korjaustoimenpiteitä. Teemme raskaan kaluston ajoneuvoihin ABS- ja EBS-jarrujen korjauksia sekä muutostöitä Oulun alueella pikaisellakin aikataululla.

Jarrut laittaa kuntoon Oulun Jarruhuolto arkisin klo 7.00 – 15.30,  osoitteessa Kuutamotie 5, 90620 Oulu.

SOITA

Säiliötarkastukset Oulun alueella

Suoritamme säiliöautoihin ja säiliöihin tarkastuksia ja korjauksia vuosien kokemuksella. Osaamme kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin ja merkkeihin, jotka voivat vaarantaa turvallisen matkanteon ja asiakkaan tuotteen perillepääsyn aikataulussaan.

Säiliöauton tarkastuksiin kuuluvat itse säiliön tarkastusten lisäksi myös letkujen ja venttiilien painetestit sekä ulkovuorausten vauriokontrolli. Voimme toteuttaa säiliötarkastuksia joko jatkuvan sopimuksen alaisena määräajoin tai yksittäisinä projekteina vahingon sattuessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää asiakaspalvelustamme. Meihin luottaa esimerkiksi Suomen Puolustusvoimat. Mikset sinäkin.

Ota yhteyttä

Raskaan kaluston sovitusajot

Oulun Jarruhuolto Oy suorittaa myös kuorma-autojen, rekkojen ja muiden raskaan kaluston sovitusajot. Sovitusajojen aikana selviää raskaan kaluston jarrujen jakautuminen eri akseleille. Sovitusajot voidaan suorittaa nopeallakin aikataululla.

Samalla raskas kalusto voidaan käyttää kätevästi katsastuksessa ilman, että kuskin tarvitsee erikseen siirtää kalustoa varikon, huollon ja katsastuksen välillä. Laadukkaalla ja hyvä palvelulla minimoit kaluston seisonta-ajan ja maksimoit ajovuorosuunnitelmien toteutumisen.

Lähetä viesti!

Vikakoodien luku raskaalle kalustolle

Teemme vikakoodien lukua raskalle kalustolle kattavasti suurimpaan osaan diagnostiikalla varustettuihin raskaan kaluston ajoneuvoihin. Vikakoodien lukemisen yhteydessä voimme samalla tehdä pienemmät tai suuremmat huollot raskaan kaluston ajoneuvoosi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous isommasta tai pienemmästä huollosta.

Soita Jarille!