Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.
15.12.

Pekant Lieto Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Pekant Lieto Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Jari Kuusela ovat sopineet, että Kuusela jättää toimitusjohtajan tehtävänsä. Jari Kuusela on toiminut yrityksen toimitusjohtajana vuoden 2013 kesäkuun alusta lähtien.

Pekant Lieto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi hallitus on nimittänyt Antti Typön. Typpö on toiminut yhtiössä korjaamopäällikkönä kesäkuusta 2013 alkaen ja hänellä on monipuolinen ja vuosikymmenien kokemus raskaan kaluston alalta.

-Haluan kiittää hallituksen puolesta Kuuselan työpanosta yrityksemme hyväksi. Tämä ratkaisu on lopulta molempia osapuolia tyydyttävä ja Kuusela voi jatkossa keskittyä kehittämään oman kuljetusliikkeensä toimintaa. Yhtiön kannalta haluan nähdä toimitusjohtajan vaihtumisen myös mahdollisuutena ottaa seuraava askel kehityksessä, hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen kommentoi.

-Strategian toimeenpano, operatiivisen tehokkuuden varmistaminen sekä asiakaslähtöisen ja osallistavan toimintakulttuurin vahvistaminen ovat uuden toimitusjohtajan tärkeimmät prioriteetit, Juutinen jatkaa.

 

Pekant Lieto Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä 17 eri paikkakunnalla. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamot huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin. Pekantilla on korjaamo ja varasosamyymälä Liedon lisäksi Oulussa.

Lisätietoja: hallituksen puheenjohtaja Pekka Juutinen, p. 0400 681 250

https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1