Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.
04.11.

Pekant Lieto hakee raskaan kaluston mekaanikkoa!

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKO – ETSIMME JUURI SINUA!

 
 
Pekant Lieto Oy on vuonna 2013 perustettu raskaan ajoneuvokaluston korjaus-, huolto-, katsastus- sekä varaosapalveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsee Liedossa, Avantin teollisuusalueella loistavien kulkuyhteyksien varrella. Pekant Lieto kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamomme huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin.
 
Haemme Liedon korjaamollemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista raskaan kaluston mekaanikkoa.
 
Raskaan kaluston mekaanikkona työtehtäväsi ovat monipuoliset. Toimenkuvana voi olla mm. katsastustarkastukset, jarruremontit, sähkö-, paineilma- ja jousitustyöt yms. huollot ja korjaukset. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen.
 
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Hakijalla toivotaan olevan työkokemusta alalta joitain vuosia. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne, työmoraali, joustavuus ja pää pitää olla kunnossa työntekoa kohtaan. Työ on likaista, raskasta, eikä aina pulkkamäkeä. Tekijät tietää.
 
Työ alkaa heti vakuuttavan tekijän löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/työehtosopimuksen mukaan.
 
Tukenasi on alan johtavat tuotteet sekä vahva organisaatio. Tarjoamme haastavan, mutta monipuolisen työpaikan, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Työnantajana olemme luotettava ja tuemme henkilöstömme osaamista tarjoamalla hyvät koulutusmahdollisuudet. Toiminnassamme korostuu yhdessä tekeminen, joka takaa motivoivan työilmapiirin.
 
Voit hakea tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@pekant.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pekant Lieto Oy:n toimitusjohtaja Antti Typpö, p. 040 527 4497 tai antti.typpo@pekant.fi.
https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1