Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.
20.04.

Korota ajoneuvosi päästöluokkaa Proventia NOxBUSTER®-järjestelmällä jopa EURO 6 -tasolle saakka!

Päivitä ajoneuvosi puhtaammaksi päästöluokkaa korottamalla

Mikäli tavoittelet päästöjen puhdistusta ja korkeampaa päästöluokkaa, vaihtoehtoja sinulla on kaksi: kaluston uusiminen tai pakokaasun puhdistimen jälkiasennus olemassa olevaan kalustoon. Lopputulos on sama, mutta jälkiasennus on kustannuksiltaan huomattavasti edullisempi. Yhden uuden ajoneuvon hinnalla voidaan päivittää noin 20 bussin pakokaasujärjestelmät. Nykyaikaisen pakokaasun puhdistimen asentaminen sallii ajoneuvon käytön kotimaisissa julkisen sektorin kuljetushankinnoissa.

Mikä on NOxBUSTER®-järjestelmä?

Proventia NOxBUSTER® DPF+SCR on EURO 1-EEV -luokan busseihin, kuorma-autoihin, aura-autoihin soveltuva toimintavarma, hyväksytty puhdistin, jonka avulla saadaan päästöt kuriin kustannustehokkaasti aina Euro 6 -tasolle saakka. Proventian NOxBUSTER® -puhdistin sisältää SCR-järjestelmän (selective catalytic reduction), jonka avulla typenoksidit (NOx) voidaan vähentää minimiin.

Suomen olosuhteisiin kehitetty pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä

SCR järjestelmä käyttää AdBlue® -liuosta ja katalyyttiä typenoksidien vähentämiseksi. NOxBUSTER® -järjestelmään voidaan integroida myös hiukkassuodatin (DPF) pienhiukkasten sekä häkä- ja hiilivetypäästöjen puhdistamiseksi. Järjestelmä on suunniteltu, testattu ja toimivaksi todettu Suomen kylmissä olosuhteissa, myös hidasvauhtisessa kaupunkiliikenteessä, missä pakokaasulämpötilat pysyvät matalina.

Raskaiden ajoneuvojen päästöluokkaa voidaan korottaa Proventian jälkiasenteisella NOxBUSTER® -järjestelmällä seuraavasti

 

Euro 5 / EEV → Euro 6NOxBUSTER® City DPF+SCR
Euro 4 → Euro 6NOxBUSTER® City DPF+SCR
Euro 4 → Euro 5NOxBUSTER® SCR
Euro 3 → Euro 5NOxBUSTER® DPF+SCR
Euro 2 → Euro 5NOxBUSTER® DPF+SCR
Euro 1 → Euro 4NOxBUSTER® DPF+SCR
 

NOxBUSTER® -järjestelmän edut

  • Busseihin, kuorma-autoihin ja työkoneisiin 70-450 kW
  • NOx – alenema yli 80 %, > 90 % (NOxBUSTER® City)
  • PM – alenema yli 90 % DPF-optiolla
  • Toimii kaikissa kohteissa luotettavasti itsenäisen annostelu- ja ohjausyksikkönsä ansiosta
  • Järjestelmä integroidaan kuhunkin ajoneuvoon tai koneeseen sopivaksi
  • Päivittää tieliikenteessä olevat Euro 3 -ajoneuvot Euro 5 -luokkaan ja Euro 4, 5 ja EEV Euro 6 -luokkaan päästöjen osalta
  • Kustannustehokas: noin 20 järjestelmää yhden uuden bussin hinnalla
  • VTT:n testaama järjestelmä
  • Optiona PROCARE™ Drive – typenoksidipäästöjen seurantalaite

Ota yhteyttä Oulun tai Liedon korjaamoiden työnjohtoon ja kysy lisää! Olemme tehneet pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmien asennuksia useita ja todellakin tiedämme, mitä teemme. Päivitä nyt ajoneuvosi päästöluokka edullisesti hankkimatta uutta ajoneuvokalustoa raskailla investoinneilla.

Voit katsoa myös lisätietoja Proventian verkkosivuilta

https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1