Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.

Katsastus Oulu

Raskaan kaluston ja pakettiautojen katsastus Oulussa on helppoa. Yksi tuonti, yksi vienti, ja kalusto on täyden palvelun -periaatteella katsastuksen lisäksi ennakoivasti huollettu. Tarvittaessa voimme hoitaa myös kaluston noudon ja palauttamisen. Toimipisteemme sijaitsee Ruskossa, ja yhteistyömme Katsastus Teamin kanssa mahdollistaa yhden laskutapahtuman. Näin helppoa voi katsastus Oulussa olla!

Katsastus Oulun Pekantissa tuo säästöjä

Ymmärrämme oululaisena perheyrityksenä ajatuksen siitä, että omaa ajan käyttöä ei lasketa euroissa, ja kalusto katsastetaan ja huolletaan ”kun toimenpiteillä on oma aikansa ja tarpeensa”. Mutta tiedämme myös, että ennakoiva toiminta yhdessä tehokkaan palvelun kanssa tuovat omaan tekemisen tehokkuuden lisäksi euroissa mitattavia säästöjä. Myös henkilöstön tuottamattomat odotusajat jäävät pois, eikä kalustoa tarvitse turhaan siirrellä oman varikon, huollon ja katsastusaseman välillä. Yksi yhteydenotto, ja kaikki on teillä kunnossa!

Täyden palvelun katsastuksen hyödyt:

 • mahdolliset ongelmatapaukset voidaan hoitaa välittömästi kuntoon
 • säästät aikaa, vaivaa ja euroja
 • asiakkaanamme sinun ei tarvitse itse liikuttaa kalustoa korjaamon ja katsastusaseman välillä
 • yksi laskutapahtuma koko tapahtumasta
 • tarvittaessa nouto / palautus osoittamaasi paikkaan
 • jarrusovitukset, päästömittaukset, OBD-mittaukset, nopeudenrajoittimen tarkastus, piirturin tarkastus sekä tarvittavat huollot ja korjaukset voidaan tehdä ennen katsastusta Oulussa Pekantin tiloissa
 • määräaikaiskatsastusten ja jarrusovitusten lisäksi suoritamme raskaalle kalustolle ADR-, muutos-, maahantuonti-, ja rekisteröintikatsastuksia
13

Voita asiakkaan luottamus ja rekrytointikisa katsastamalla Pekantissa.

Asiakkaanamme saat kilpailuetua, kun kisaat laatujärjestelmiä toteuttavan asiakkaan tilauksista. Katsastamalla Oulussa Pekantissa, voit kertoa mahdolliselle uudelle asiakkaalle, että lakisääteisten velvoitteiden lisäksi takaat kaluston toiminnan katsastuksen lisäksi ennakoivalla huollolla.

Saman asian voit kertoa myös uudelle kuskille, kun rekrytointi on ajankohtainen tai tehtynä. Käsitys laadukkaasta työnantajasta paranee, kun voit esittää yrityksen rutiiniksi katsastamisen Oulussa Pekantissa. Uusi kuljettaja tietää tällöin, että hänen tulevan työvälineen, taukopaikan ja majoituspaikan kuntoa pidetään yllä määrätietoisesti ja laadukkaasti – muutenkin kuin laissa säädetyillä vähimmäistoimenpiteillä. Turvallinen työpaikka ja – maantien poskessa seisovan auton sijaan – aikataulussa etenevä kalusto ovat parhaita mainoksia. Avaimet käteen kuskille ja menoksi.

Mittaamattomat hyödyt ovat kiistattomat:

 • saat kilpailuetua asiakkaista kilpailtaessa
 • vetovoima työnantajana paranee
 • työturvallisuus paranee
 • henkilöstön työtyytyväisyys paranee
 • aineettomat hyödyt konkretisoituvat lopulta myös euroissa

040 160 8949

Varaa aika!

Vaihda post-it -laput täyden palvelun katsastukseen

Katsastus Oulussa ja ennakoiva huolto sujuvat koulutetun henkilökuntamme toimesta sovitusti viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen. Sinun tarvitsee vain olla yhteydessä korjaamoomme sinulle ja kalustollesi sopivasta ajankohdasta. Me hoidamme loput – myös yhteydet katsastusasemaan.

Meillä on pitkät aukioloajat ja pohjoisen olojen vaatimuksiin vastaava laadukas varaosavarasto.

Ei kait vaan sinullakin järjestelyt, kalenterointi, muistutukset ja odotus konkretisoidu lukuisina post-it -lappuina työpöydällä? Eiköhän ole aika siirtyä yhteen lappuun, koska me hoidamme vaivatta hommat loppuun.

Helppouden kiistaton lista:

 • yksi yhteydenotto: raskas kalusto on huollettu ja katsastettu
 • pitkät aukioloajat: arkisin klo 6-22, lauantaisin klo 8-16
 • laadukkaat varaosat: korjaamossamme on 20 000 varaosan varasto
 • monta palvelua, yksi lasku: huollosta, varaosista, katsastuksesta yksi erittelyt sisältävä lasku
 • Pekant: raskaan kaluston katsastus Oulussa on nyt uuden helppouden tasolla

Kokonaismassaltaan yli 3500 kg painava ajoneuvo on katsastettava viimeistään vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä. Tämän jälkeen katsastus on suoritettava vuosittain.

Voit jättää yhteystietosi oheisella lomakkeella tai soittamalla korjaamoiden suoriin puhelinnumeroihin.

Alla oleva numero ohjautuu suoraan Oulun korjaamon työnjohtoon, jonka kautta voit varata itsellesi ajan katsastuspalveluun. Alla myös karttalinkki Oulun korjaamolle.

040 160 8949

Soita ja varaa katsastusaika!

Uudet katsastusajat

Katsastuslainsäädännön uudistus harventaa yksityiskäytössä olevien henkilö- ja pakettiautojen sekä raskaiden nelipyörien määräaikaiskatsastusväliä nykyisestä. Uudet säännökset tulevat voimaan 20.5.2018.

 

Katsastusajankohtaa voi muuttaa

Jatkossa ajoneuvojen (poislukien O2-luokan perävaunut ja museoajoneuvot) katsastuspäivä määräytyy edellisen katsastuksen mukaan, eikä enää käyttöönottopäivän mukaan. Katsastusajankohtaa on helppo siirtää katsastuttamalla ajoneuvo siihen aikaan vuodesta, jolloin sen haluaa seuraavan kerran tuoda katsastettavaksi. Seuraavan katsastuksen ajankohta kuitenkaan ei muutu, jos katsastus suoritetaan katsastusaikavälin päättymispäivänä tai sitä edeltävän 30 päivän aikana. Esim. 10-vuotiaan auton katsastusaikaväli on 4.6.–4.10.2018.
 • Jos auto hyväksytään katsastuksessa 4.9.–4.10.2018 välisenä aikana, sen katsastusajankohta säilyy ennallaan (seuraava katsastus on tehtävä 4.10.2019 mennessä).
 • Jos auto hyväksytään katsastuksessa 20.8.2018, sen seuraava katsastusajankohta siirtyy (seuraava katsastus on tehtävä 20.8.2019 mennessä).

Ketä muutos koskee?

Katsastusaikavälin muutos koskee yksityiskäytössä olevia henkilö- ja pakettiautoja sekä raskaita nelipyöriä (esimerkiksi mönkijät). Rullaava katsastusajankohdan määräytyminen koskee henkilö- ja pakettiautoja, raskaita nelipyöriä, kevyitä nelipyöriä (esim. mopoautoja) sekä raskaita ajoneuvoja. O2-luokan perävaunujen ja museoajoneuvojen katsastusaikaväli ja katsastusajankohta säilyvät entisellään.

 
https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1