Pekant Oy - raskaan kaluston korjaamo, varaosat ja katsastus.

Katsastus Lieto

Säästä aikaa ja vaivaa hoitamalla raskaan kaluston ja pakettiauton katsastus Liedossa Pekantilla. Palvelussamme huolto ja katsastus hoituvat samalla kertaa ilman, että joudut siirtämään kalustoa varikolta huoltoon ja katsastusasemalle erikseen. Ajan säästämisen ja kuljetussäätämisen lisäksi säästät riihikuivaa rahaa ennakoivalla huollolla. Tarvittaessa voimme noutaa ja palauttaa huolletun sekä katsastetun kaluston osoittamaasi paikkaan. Liedon katsastus sijaitsee vartin ajomatkan päässä Turusta helppojen yhteyksien päässä Avantin teollisuusalueella.

Säästämisen kaista – katsastus Pekantilla Liedossa

Ennakoivalla huoltamisella saat säästöä, sillä tiedämme, kuinka raskasta on laittaa yllättäen kalusto seisomaan vian takia. Asiakkaasi luottamus joutuu koetuksella, korvaavan kaluston järjestely, aikataulujen ja ajovuorojen muokkaus – haluamme auttaa ennakoivalla ratkaisulla, jossa tulee lakisääteisen osuuden lisäksi hoidettua liiketoiminnan varmistuksen osuus. Lisäksi henkilöstön tuottamattomat odotusajat jäävät historiaan. Yksi yhteydenotto riittää, ja toteat tyytyväisenä, kuinka helppoa katsastuksen sisältävä huolto Liedossa on.

Helpon katsastuksen hyödyt:

 • mahdolliset ongelmatapaukset voidaan hoitaa välittömästi kuntoon
 • säästät aikaa, vaivaa ja euroja
 • asiakkaanamme sinun ei tarvitse itse liikuttaa kalustoa korjaamon ja katsastusaseman välillä
 • yksi laskutapahtuma koko tapahtumasta
 • tarvittaessa nouto / palautus osoittamaasi paikkaan
 • jarrusovitukset, päästömittaukset, OBD-mittaukset, nopeudenrajoittimen tarkastus, piirturin tarkastus sekä tarvittavat huollot ja korjaukset voidaan tehdä ennen katsastusta Liedossa Pekantin tiloissa
 • määräaikaiskatsastusten ja jarrusovitusten lisäksi suoritamme raskaalle kalustolle ADR-, muutos-, maahantuonti-, ja rekisteröintikatsastuksia
13

Asetu kuskin paikalle – katsasta Pekantilla Liedossa

Raskas kalustosi on edustajasi maantiellä, ja kuskisi edustajasi ammattikuntansa keskuudessa. Kilpailuetu kuljettaja- ja asiakasmarkkinoilla syntyy, kun pystyt kertomaan ennakoivasta huollosta ja ammattimaisesta suhtautumisesta lain velvoitteiden täyttämisen lisäksi työturvallisuuden takaamisesta. 

Paras mainos on, kun edustajasi maantiellä pystyvät tekemään työtään sovitusti ja aikataulussa. Rahassa laadukas toiminta tulee konkreettisesti ulosmitatuksi, kun kisaat laatujärjestelmiä toteuttavan asiakkaan toimeksiannosta.

Mittaamattomat ja mitattavat edut:

 • voitat asiakaskilpailut
 • toimitusvarmuus paranee
 • maine työpaikkana kehittyy
 • työturvallisuus kehittyy
 • työtyytyväisyys paranee
 • saamasi edut realisoituvat pitkässä juoksussa euroina

050 348 1199

Soita ja varaa aika!

Yksi yhteydenotto – huolto ja katsastus hoidettu

Katsastus Liedossa ja ennakoiva huolto tapahtuu yhden yhteydenoton kautta. Me hoidamme huollon, yhteydet katsastusasemaan ja katsastamisen. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa yhteydenotossasi sopiva ajankohta. Koulutetut ammattilaisemme hoitavat loput.

Taataksemme huollon nopeuden meillä on yli 20 000 varaosan varasto Liedossa ja pitkät aukioloajat. Palveluasenteemme ja organisointikykymme ansiosta huolto ja varaosien sijainti huoltopaikalla niveltyvät katsastuksen kanssa yhdeksi luontevaksi paketiksi.

Helppouden lista:

 • raskaan kaluston huolto ja katsastus yhden yhteydenoton takana
 • aukioloajat: arkisin klo 6-22, lauantaisin klo 8-16
 • yli 20 000 laadukkaan varaosan varasto
 • huollosta, varaosista ja katsastuksesta yksi erittelyt sisältävä lasku
 • uusi hellpouden taso: katsastus Liedossa Pekantilla

Kokonaismassaltaan yli 3500 kg painava ajoneuvo on katsastettava viimeistään vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä. Tämän jälkeen katsastus on suoritettava vuosittain.

Voit jättää yhteystietosi oheisella lomakkeella tai soittamalla korjaamoiden suoriin puhelinnumeroihin.

Tämä numero ohjautuu suoraan Liedon korjaamon työnjohtoon, jonka kautta voit varata itsellesi ajan katsastuspalveluun. Alla karttalinkki Liedon korjaamolle.

 

050 348 1199

Tämä numero ohjautuu suoraan Liedon korjaamon työnjohtoon, jonka kautta voit varata itsellesi ajan katsastuspalveluun. Alla karttalinkki Liedon korjaamolle.

Uudet katsastusajat

Katsastuslainsäädännön uudistus harventaa yksityiskäytössä olevien henkilö- ja pakettiautojen sekä raskaiden nelipyörien määräaikaiskatsastusväliä nykyisestä. Uudet säännökset tulevat voimaan 20.5.2018.

 

Katsastusajankohtaa voi muuttaa

Jatkossa ajoneuvojen (poislukien O2-luokan perävaunut ja museoajoneuvot) katsastuspäivä määräytyy edellisen katsastuksen mukaan, eikä enää käyttöönottopäivän mukaan. 

Katsastusajankohtaa on helppo siirtää katsastuttamalla ajoneuvo siihen aikaan vuodesta, jolloin sen haluaa seuraavan kerran tuoda katsastettavaksi. Seuraavan katsastuksen ajankohta kuitenkaan ei muutu, jos katsastus suoritetaan katsastusaikavälin päättymispäivänä tai sitä edeltävän 30 päivän aikana. Esim. 10-vuotiaan auton katsastusaikaväli on 4.6.–4.10.2018.
 
 • Jos auto hyväksytään katsastuksessa 4.9.–4.10.2018 välisenä aikana, sen katsastusajankohta säilyy ennallaan (seuraava katsastus on tehtävä 4.10.2019 mennessä).
 • Jos auto hyväksytään katsastuksessa 20.8.2018, sen seuraava katsastusajankohta siirtyy (seuraava katsastus on tehtävä 20.8.2019 mennessä).

Ketä muutos koskee?

Katsastusaikavälin muutos koskee yksityiskäytössä olevia henkilö- ja pakettiautoja sekä raskaita nelipyöriä (esimerkiksi mönkijät). 

Rullaava katsastusajankohdan määräytyminen koskee henkilö- ja pakettiautoja, raskaita nelipyöriä, kevyitä nelipyöriä (esim. mopoautoja) sekä raskaita ajoneuvoja. O2-luokan perävaunujen ja museoajoneuvojen katsastusaikaväli ja katsastusajankohta säilyvät entisellään.

 
https://secure.adnxs.com/seg?add=14717726&t=1