Haemme Lietoon MEKAANIKKOJA

21.6.2022

Haemme Lietoon MEKAANIKKOJA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pekant Lieto Oy on vuonna 2013 perustettu raskaan ajoneuvokaluston korjaus-, huolto-, katsastus- sekä varaosapalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakaskunnallemme erittäin monipuolisen palveluvalikoiman ajoneuvon merkkiin tai malliin katsomatta. Toimipisteemme sijaitsee Liedossa, Avantin teollisuusalueella loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtäviisi kuuluvat kaikki korjaus- ja huoltotyöt. Sinulla on tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen tai työssä hankitun kokemuksen myötä. Edellytämme kokemusta nimenomaan raskaankaluston tai työkoneiden korjaus- ja huoltotöistä.

Haemme valmista ammattilaista, joka kykenee hoitamaan korjaus- ja huoltotyöt itsenäisesti. Lisäksi toivomme sekä joustavaa että reipasta asennetta työntekoon. Katsomme eduksi BC-ajokortin ja työturva- ja tulityökortit.

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa, työtä pelkäämätön palveluasenne sekä halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi.

Osaat suunnitella työt ja aikatauluttaa työpäivät sujuvaksi. Viihdyt mekaanikon tehtävissä, olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet ja haluat työskennellä myös itsenäisesti.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä mukavassa työyhteisössä ja loistavat työsuhde-edut.

Palkkasi muodostuu
• työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta
• henkilökohtaisten koulutusten ja kokemuksen tuomasta lisästä
• edellä mainittujen lisäksi joka kuukausi yrityksen tulokseen pohjautuvasta lisäbonuksesta

Mikäli nämä asiat kolahtivat sinulle, olet enemmän kuin tervetullut osaksi hieman reilu 20 henkilöä käsittävää hyvähenkistä työporukkaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antti Typpö, antti.typpo@pekant.fi, 040 527 4497

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@pekant.fi. Viestiin otsikoksi ”Mekaanikko, Lieto”.

 

Pekant Lieto Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Raskassarja on Suomen suurin vapaan raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä. Raskassarja tarjoaa kattavasti raskaan kaluston varaosia kaikkiin automerkkeihin. Monimerkkikorjaamomme huolehtivat niin määräaikaishuolloista kuin suuremmista korjaus-, rakennus- ja varustelutöistäkin.